Bjørkman om Finalekampene mot Kolstad – Elverum

Bjørkman om Finalekampene mot Kolstad

Elverum Håndballs web-team har tatt en prat med klubbens markedsansvarlige Kalle Bjørkman etter at det ble klart at vi møter Kolstad i årets sluttspillfinale.

På spørsmålet om hva Kalle tenker om at det nå venter et oppgjør med Kolstad i best av 3, svarer følgende:

Å få møte Kolstad i et hett finaleoppgjør føles fantastisk, etter mange år med fighter mot ØIF Arendal, har kampene mot storprosjektet til Kolstad blitt en ny tøff oppgave for både vårt lag og for hele klubben.

Vi har tapt tre ganger mot Kolstad i årets sesong, men jeg synes vi ser ut som at vi er i ferd med å virkelig komme opp på et høyt nivå nå. Dette gjør at jeg gleder meg veldig til finalekampene mot Kolstad som blir et drømmeoppgjør for alle som elsker håndball.

Bjørkman fortsetter:

I mange år har vi dominert norsk håndball og står nå i vår 11.e strake finale, Å møte Kolstad blir noe nytt, men vil helt sikkert være de vi skal kjempe mot de kommende årene. Med tanke på de enorme resursene trønderne nå har til rådighet vil det bli en fantastisk utfordring å jakte de med alt vi kan de for å fortsette være med å prege toppen av norsk håndball.

Sammen med de andre på arrangement og marked ser Bjørkman fram til å arrangere nye finaler.

Vi skal overgå oss selv med hjemmekampen den 25.mai. Alle som arbeider med våre kamper, er veldig motivert for å gi vårt publikum topp opplevelser i vår 11.e strake sluttspillfinale.

Alle kan glede seg til store oppgjør og vanvittig spenning, i det vi alle tror vi bli norsk håndballs nye klassikeroppgjør.