Et hjerte av gull har sluknet – Elverum

Et hjerte av gull har sluknet

Med tungt hjerte og takknemlighet minnes vi en legende blant oss, en bauta av en mann hvis engasjement og lojalitet aldri sviktet. Svein Myklevik forlot oss den 4. mai, men hans arv vil bestå gjennom de utallige minner han etterlater seg.

I gledeståken av historiske triumfer og øyeblikk med Elverum håndball gjennom flere tiår, var Svein Mykleviks tilstedeværelse alltid et lyspunkt. I over 40 år stod han lojalt bak klubben, som en urokkelig støttespiller gjennom tykt og tynt.

Med den samme lidenskapen og profesjonaliteten som han viet til sin forretningsvirksomhet, brakte han sin uforbeholdne støtte til Elverum Håndball. Fra hans oppvekst som en aktiv idrettsutøver i Oslo, visste han verdien av å være en del av et fellesskap, enten det var på isen, fotballbanen eller håndballbanen.

Svein handlet raskt da klubben sto overfor utfordringer, som da han bidro med ekstra sponsorpenger for å sikre at yngre lag kunne fortsette å delta i seriespillet. Blant de unge håpefulle som han støttet, fantes de som senere skulle bære Elverums farger til klubbens første mesterskapstittel, i 1995.

Hans generøsitet fortsatte å være en nøkkelfaktor i klubbens suksess, som da han ga den ekstra økonomiske injeksjonen som bidro til å sikre enda en mesterskapstittel i 2008, mot alle odds.

Svein var mer enn bare en sponsor; han var en trofast venn og en pålitelig medspiller, som aldri nølte med å stille opp for klubben og samfunnet.

Takk, Svein, for din ubetingede støtte og dedikasjon. Ditt bidrag vil leve videre gjennom minnene vi deler, og gjennom den stolte arven du etterlater deg i Elverum Håndball.