Signeringsfredag! – Elverum

Signeringsfredag!

Våren flyr avsted. Håndballsesongen nærmer seg slutten, og markedsavdelingen jobber hardt for å lande avtaler med eksisterende og nye partnere frem mot neste sesong.

Renta med to nye år som samarbeidspartner

Det er med stor glede vi kunngjør forlengelsen av vårt verdifulle samarbeid med Renta. Vi er stolte av å meddele at dette partnerskapet vil fortsette i to nye år, og dette er et klart uttrykk for den tilliten vi har fra Renta.

Gjennom forlengelsen av samarbeidet sikrer Renta at Elverum Håndball har de nødvendige ressursene og utstyret for å fortsette vår suksess både på og utenfor banen. Vi setter pris på Rentas engasjement for å bygge Elverum Håndball og våre verdier, og ser frem til å fortsette å jobbe sammen om å oppnå våre felles mål.

Denne forlengelsen av partnerskapet er et bevis på vårt gode samarbeid og vår gjensidige respekt for hverandre. Vi er takknemlige for Rentas dedikasjon til lokalsamfunnet og deres vilje til å være en pålitelig partner for Elverum Håndball.

Om Renta:

Renta er en ledende aktør innen utleie av maskiner, utstyr og tjenester. Med en imponerende flåte av kvalitetsutstyr og en dedikasjon til kundens behov, tilbyr Renta skreddersydde løsninger for en rekke bransjer. Deres ekspertise og erfaring gjør dem til en pålitelig partner for prosjekter av alle størrelser. Gjennom et sterkt fokus på service og kvalitet, fortsetter Renta å sette standarden for utleiebransjen og å levere på sine løfter om pålitelighet og effektivitet.

Solør Hus ny samarbeidspartner til Elverum Håndball

Elverum Håndball er stolte av å presentere Solør Hus AS som ny samarbeidspartner, en ledende aktør innen produksjon og levering av tradisjonelle norske trehus i Solør-regionen. Samarbeidet styrker Elverum Håndballs posisjon ytterligere i Solør og  motsatt styrkes Solør Hus i Elverumsregion.

I samarbeidet med Solør Hus ønsker Elverum Håndball å presentere en lokal bedrift med høy kvalitet og ekspertise, samtidig som de legger til rette for økt synlighet og tilstedeværelse i lokalsamfunnet. Gjennom dette partnerskapet vil Solør Hus bli en verdifull tilføyelse til Elverum Håndballs B2B-nettverk.

Sammen ser vi frem til å bygge sterke relasjoner, utveksle kunnskap og ressurser, og skape en positiv innvirkning både på og utenfor banen.

Om Solør Hus:


Solør Hus AS er en anerkjent bedrift i Solør-regionen, spesialisert på produksjon og levering av tradisjonelle norske trehus. Med fokus på eksepsjonelt håndverk og kvalitet, tilbyr de skreddersydde løsninger som kombinerer tradisjonell estetikk med moderne komfort. Deres dedikasjon til bærekraftighet og miljøvennlighet gjenspeiles i valg av materialer og byggeprosesser. Som en pålitelig partner for både private og offentlige kunder, fortsetter Solør Hus å sette standarden for autentiske norske trehus, og styrker sin tilstedeværelse i lokalsamfunnet gjennom sin unike kombinasjon av tradisjon og innovasjon. i skjemaet

Il Salone – ny samfunns partner

Vi er svært stolte av å presentere at vi har fått med oss en ny samfunns partner inn i vårt arbeid. Det nyeste tilskuddet er Il Salone, som er en nyetablert frisør- og barbersalong lokalt i Elverum. Il Salone tilbyr alt det du finner i en frisørsalong, pluss barbering og klipp av skjegg. Det er en spennende bedrift som er på veg opp og fram!

For oss i Elverum Håndball er det en selvfølge at vi skal engasjere oss i et samfunnsperspektiv – både lokalt og nasjonalt. Vi ønsker å bidra til at mennesker opplever trygghet i hverdagen sin, og vi vi engasjere oss i spørsmål som berører mange i samfunnet.  Vi er derfor svært takknemlig over at Il Salone ønsker å delta i dette samarbeidet sammen med oss. Vi vil sammen fortsette å jobbe med de satte bærekraftmålene «god helse og livskvalitet», «mindre ulikhet» og «samarbeid for å nå målene».