Velkommen til tidenes største Fanzone før sluttspillfinalen mot Kolstad! – Elverum

Velkommen til tidenes største Fanzone før sluttspillfinalen mot Kolstad!

 
Elverum Håndball har gleden av å invitere alle håndballsupportere til en storslått Fanzone før sluttspillfinalen mot Kolstad! Dette blir en dag fylt med håndballglede, spennende aktiviteter og underholdning for hele familien.

Dato: Lørdag 25. mai
Tid: Fanzone åpner kl. 15.00
Sted: Utenfor hovedinngangen til Terningen Arena

Vi er stolte over å kunne tilby en Fanzone som er større og bedre enn noensinne. Over 20 av våre fantastiske samarbeidspartnere vil være til stede med sine egne stands, hvor de byr på morsomme aktiviteter for både store og små. Det blir noe for alle, enten du ønsker å prøve lykken i konkurranser, delta i spill og leker, eller sikre deg noen flotte giveaways.

I tillegg til de mange aktivitetene, vil det være et eget mattorv hvor du kan nyte et variert utvalg av mat og drikke. Her vil det også være underholdning på scenen, med musikk, intervjuer, og show som garantert vil løfte stemningen. Dette er den perfekte oppladningen til det som lover å bli en nervepirrende kamp mellom Elverum og Kolstad.

Fanzone gir deg også muligheten til å møte spillerne våre. Selv om autografer og selfies med spillerne skjer etter kampen, vil det være mange spennende aktiviteter å delta i før kampen og i pausen.

Vi oppfordrer alle supportere til å komme kledd i hvit overdel for å skape et hav av hvitt og virkelig vise vår støtte til laget. Kom og bli en del av håndballfesten, skap magiske øyeblikk sammen med andre supportere og vis din støtte til Elverum Håndball. Sammen skal vi sørge for å skape en uforglemmelig atmosfære som gir laget vårt den energien de trenger for å vinne finalen!

Velkommen til en dag fylt med håndball, fellesskap og uforglemmelige opplevelser. Vi gleder oss til å se deg der!