Vi er klare – i morgen spilles første finale! – Elverum

Vi er klare – i morgen spilles første finale!

Etter en av de lengste håndballpausene som Elverum har hatt i år er det endelig duket for sesongens morsomste kamper. Regjerende mester Kolstad tar i mot oss på sin hjemmebane i Trondheim spektrum foran rundt 5-6000 tilskuere. Dette er den første av tre mulige kamper om sluttspillgullet der den av lagene som vinner to kamper blir mester og skal representere Norge i Champions League neste sesong. Kolstad er favoritter etter at de hentet store deler av det norske landslaget og har vunnet de to andre titlene denne sesongen, men den lovende avslutningen på sesongen lover godt for hvordan finalespillet blir.

På Kolstad er Sander Sagosen den store stjernen og primus moter i laget. Trønderen dro hjem før denne sesongen og har levert på en god måte. Stjernespilleren har kommet hjem for å vinne Champions League med laget som har vist store ambisjoner. I tillegg til Sagosen har de hentet hjem verdens spilleren Magnus Abelvik Rød. Den høyre bakspilleren har kun denne finaleserien igjen før han drar videre til polske Pick Szeged.

Magnus Gullerud og Vetle Eck Aga er viktige spillere som skal hindre Elverum i å score mål. Vår tidligere spiller Gullerud har hatt en ålreit sesong og er nok veldig gira på å vise gamleklubben at Kolstad kan ta det siste stikket i år også. Eck Aga er veldig bra, men vi har også sett at både Pepe og Tobias har gjort gode kamper mot de store gutta i midten til Kolstad. Om Elverum klarer å lure de fysiske tunge i midten til Kolstad, må de fortsatt overliste seriens beste målvakt. Torbjørn Bergerud er veldig bra, men han har også variert litt mer enn normalt den siste tiden.

Kolstad har også en rekke andre gode spillere. Simen Lyse, Gabriel Setterblom og Sigvaldi Gudjonsson er landslagsspillere som Elverum er helt nødt til å stoppe om de skal ha noen mulighet til å vinne kampen som starter klokken 18:15 i Trondheim Spektrum på onsdag.

I tillegg må Elverum levere en av sine beste kamper for sesongen. Elverum er som kjent i en god steam, men i denne finaleserien venter det en oppgave som de kun kan klare om alle mann levere opp mot sitt beste. Kasper Lien, Simon Mizera og Robin Haug er alle ute av finaleserien for Elverum, og for Kolstad mangler Gøran Johannesen. Det blir en utrolig spennende duell mellom Norges to beste lag!

HEIA ELVERUM!!