Det er med stor glede vi kan fortelle at det mangeårige samarbeidet mellom Elverum Håndball og KPMG fortsetter i 2 nye år! – Elverum

Det er med stor glede vi kan fortelle at det mangeårige samarbeidet mellom Elverum Håndball og KPMG fortsetter i 2 nye år!

Med over 200.000 ansatte i 147 land er KPMG et av verdens største revisjons -og rådgivningsselskaper. Som et tverrfaglig kompetansehus tilbyr KPMG tjenester innen revisjon, rådgivning, skatt, avgift og forretningsjus. De har erfarne fageksperter innen en rekke områder og sammen med bransjekunnskap og lokal ekspertise, hjelper KPMG kundene med å skape verdi. Kundene består av alt fra små- og mellomstore bedrifter til mange av Norges største virksomheter, inkludert børsnoterte selskaper. KPMG bistår også mange offentlige virksomheter og etater – og hjelper frivillige organisasjoner. Med stor lokal og regional entusiasme er KPMG med og samarbeider om blant annet vår store seminardag «Opp og Fram» som arrangeres hvert år i november måned.

Gjennom mange år har KPMG vært en solid samarbeidspartner for oss i Elverum Håndball. De har vært aktivt deltakende i vårt B2B nettverk, og de har også deltatt stort inn i Opp og Frem.

Markedsansvarlig i Elverum Håndball, Kalle Bjørkman, sier følgende: