Tusen takk Innlandet – Elverum

Tusen takk Innlandet

Elverum Håndballs markedsansvarlige, Kalle Bjørkman, er full av lovord etter den spektakulære sluttspillfinalen mot Kolstad. Kampen, som endte 41-40 til Elverum etter doble ekstraomganger, har blitt omtalt som en av de mest intense og minneverdige kampene i klubbens historie.

«Jeg kan ikke få rost publikum nok for den fantastiske støtten vi fikk i går. Stemningen i Terningen Arena var helt elektrisk fra start til slutt, og det var tydelig at hele byen stod bak laget vårt,» sier Bjørkman. «Når vi har en slik kraft bak oss fra tribunen, er det ingen motstandere som kan føle seg trygge på seier her.»

Han trekker spesielt frem engasjementet fra de yngste supporterne i Hvite veggen, som skapte et levende og energisk miljø fra første fløytesignal. «Sammen med Taigan som er hjertet i vår supporterkultur. Deres lidenskap og entusiasme smitter over på hele laget og gir oss den ekstra gnisten vi trenger i tette kamper som denne.»

Bjørkman påpeker også at det ikke bare er den umiddelbare støtten på kampdagen som betyr mye, men den kontinuerlige oppslutningen og engasjementet fra hele lokalsamfunnet. «Fra de som selger billetter og driver kiosken, til de som organiserer aktiviteter og sørger for at alt går knirkefritt bak kulissene – alle bidrar til at vi kan levere slike opplevelser.»

Han ser nå fram til den avgjørende finalen i Trondheim, hvor det forventes i underkant av 400 elverumsinger til stede. «Vi har busser med Taigan som drar oppover, og mange vil ta bil for å støtte laget. Den støtten vi får fra fansen er uvurderlig, og det er fantastisk å se at så mange reiser for å stå bak oss i denne avgjørende kampen,» sier Bjørkman.

Han avslutter med en klar oppfordring til supporterne: «Fortsett å møte opp, fortsett å heie, og fortsett å være den ekstra spilleren på banen. Sammen er vi uovervinnelige i Terningen Arena. Gårsdagens kamp viste oss nok en gang at med Elverum bak oss, er ingen seier utenfor rekkevidde.»

Lørdag 25. mai 2024 er kvelden hvor vi tok publikum tilbake på riktig etter pandemien.