Nå skal Sluttspillet avgjøres! – Elverum

Nå skal Sluttspillet avgjøres!

Det er duket for sesongens aller siste og morsomste kamp. Etter at Elverum klarte å presse frem en tredje kamp i Terningen Arena på lørdag skal alt avgjøres onsdag kveld. 18:15 i Kolstad Arena møtes Norges to beste lag i kampen om hvem som vinner sluttspillet og dermed får representere Norge i Champions League. I de to foregående oppgjørende har det endt med en seier til hvert av lagene.

Felles for kampene er at Kolstad har startet best, mens Elverum har spist seg innpå utover kampene. Elverum har i kampene brukt mer av sitt mannskap, og dermed hatt litt friskere bein når det skal avgjøres, mens Kolstads store stjerner har stått det meste av oppgjørende. Det blir utrolig spennende å se hvordan inngang begge lags trenere har til denne kampen. Vil de gå smalt eller vil de satse på at bredden kan være med på å avgjøre denne spennende kampen.

For Kolstad har Sigvaldi Gudjonsson, Adrian Aalberg, Simen Lyse og Torbjørn Bergerud leverte gode prestasjoner i hver kamp. Landslagsstjernene Sander Sagosen og Magnus Abelvik Rød har levert strålende i en kamp hver og var også veldig bra i den andre kampen. Magnus Gullerud har spilt enormt mye i begge ender av banen, og er en nøkkelspiller for Kolstad. Den tidligere Elverumspilleren står 60 min hver kamp, noe som er veldig fysisk krevende når begge lag spiller så fysisk som de gjør.

For at Elverum skal ha mulighet mot stjernegalleriet til Kolstad må de lykkes i forsvars- og målvaktsspillet, noe som kan gjøre at de får løpt litt ekstra mot regjerende seriemesteren. Elverums 7 mot 6 spill har også vært veldig godt, og de håper nok på å få den samme effekten i Trondheim på onsdag. For Kolstad gjelder det å sette opp et fysisk godt forsvarsspill, få løpt kontringer med de gode kantene sine, og i tillegg få i gang de store stjernene sine.

Rammen rundt kampen er enormt. 2500 tilskuere tar turen til Kolstad denne kvelden, og av de er over 300 fra Elverum, noe som er veldig imponerende på en onsdag. Publikum fortjener en meget god håndballkamp med to gode lag i en best av tre modell som uavhengig av resultat på onsdag hadde fortjent flere kamper. Det er disse kampene som betyr mest, og vi ser at selv om at sommersolen har kommet så elsker publikum sluttspillet. Vi gleder oss til kamp. HEIA ELVERUM!!