Sesongkort for 2024-2025-Sesongen: Nå Tilgjengelige! – Elverum

Sesongkort for 2024-2025-Sesongen: Nå Tilgjengelige!

Vi er glade for å kunngjøre at Elverum Håndball har sluppet sesongkortene for 2024-2025-sesongen! Som en del av vårt kontinuerlige arbeid for å forbedre opplevelsen for våre fantastiske supportere, fortsetter vi i år med den populære abonnementsordningen sammenforelverum+.

Sesongkort sikrer du deg her: https://ehh.woow.no/home


Hvorfor Fortsetter Vi Med Abonnement?

  • Håndballen Tilbake til Folket: Vi ønsker å gjøre håndballen mer tilgjengelig og bringe sporten nærmere våre trofaste supportere.
  • Større Frihet: Du får større fleksibilitet i hvordan du kjøper og bruker ditt sesongkort.
  • Forenklet Kjøpsprosess: Vi vil gjøre det enklere for deg å kjøpe sesongkort og gi deg en bedre opplevelse som supporter.

Fordelene Med Sammenforelverum+

Med sammenforelverum+ betaler du for sesongkortet ditt i faste, månedlige beløp. Dette betyr at du slipper å fornye sesongkortet ditt hvert år, og du kan starte abonnementet når som helst, akkurat som med treningssentre. Dette gir deg muligheten til å planlegge og styre dine håndballopplevelser med større fleksibilitet.

Hva Betyr Dette for Deg?

  • Bindingstid: Fra datoen du starter abonnementet, binder du deg i 6 måneder. Deretter kan du avslutte det når som helst, men da vil du miste ditt faste sete og de fordelene som følger med.
  • Enkel Fornyelse: Du trenger ikke lenger bekymre deg for å fornye sesongkortet hvert år – abonnementet fortsetter automatisk så lenge du ønsker det.

Slik Kjøper Du Et Abonnement

  • Enkel Prosess: Kjøpsprosessen er den samme som når du kjøper en vanlig billett eller sesongkort, og kan lett gjøres fra vår app.
  • Fornyelse av Eksisterende Sesongkort: Har du sesongkort for inneværende sesong, kan du fornye dette som et abonnement på samme måte som et vanlig sesongkort.
  • Viktig Informasjon: Sørg for at informasjonen du legger inn er korrekt, slik at vi kan gi deg viktig informasjon og oppdateringer.

Bindingstid og Oppsigelse

  • Minimum Bindingstid: Abonnementet har en bindingstid på minimum seks måneder med én måneds oppsigelse.
  • Oppsigelse: Abonnementet kan avsluttes etter bindingstiden, med gyldighet frem til neste betalingsdato – 1 dag. For eksempel, hvis du blir trukket 2. april og sier opp 3. april, vil abonnementet være gyldig frem til 1. mai.

Tradisjonelle Sesongkort

Foretrekker du å betale for sesongkortet ditt en gang? Vi tilbyr fortsatt sesongkort på tradisjonell måte med en engangsbetaling, slik at du kan sikre deg din plass i hallen på den måten som passer deg best.

Hva inngår i sesongkortet?
Din faste plass på serie-, NM-, sluttspill- og europacupkamper (tom. gruppespill). I eventuelt sluttspill har sesongkortsinnehavere forkjøpsrett

Hvor mange hjemmekamper spiller Elverum Håndballs herrer?
13 seriekamper, 1-3 NM-kamper, 3 gruppespillkamper i Europa League og eventuelle sluttspill- og kvalikkamper.

Ledsagerbillett

Trenger du en ledsagerbillett til ditt sesongkort? Send en e-post til ida@ehh.no, så hjelper vi deg med å ordne dette.


Vi håper dette tilbudet vil gjøre det enklere og mer attraktivt for deg å være en del av vår håndballfamilie. Sikre deg ditt sesongkort eller abonnement i dag, og bli med oss på en spennende reise gjennom 2024-2025-sesongen!