Amokabel forlenger samarbeidet med Elverum Håndball – Elverum

Amokabel forlenger samarbeidet med Elverum Håndball

Elverum Håndball er stolte over å kunne kunngjøre at Amokabel forlenger sitt samarbeid med klubben. Denne forlengelsen kommer etter en vellykket partnerskapssesong, og markerer en fortsettelse av den historiske avtalen med vår første svenske samarbeidspartner. Amokabel, med hovedkontor i Alstermo, Småland, fortsetter som gullpartner og bidrar til klubbens mål om å nå nye høyder i både Norge og Europa League.

Amokabel er et skandinavisk konsern bestående av tre kabelselskaper som produserer ulike typer ledninger, kabler og kundetilpassede produkter. Konsernet setter fokus på høy kvalitet med minimal miljøpåvirkning og er en ledende produsent av kabel og luftledning. Siden 2004 har Amokabel hatt en uttalt strategi om å produsere like mye grønn energi som forbrukes i produksjonen. Gjennom investeringer på over 5 millioner euro i vannkraft, vindkraft og solenergi, har de økt sin produksjon av fornybar energi til 7,5 gigawattimer årlig, noe som gjør fabrikken i Alstermo 100% selvforsynt med grønn energi.

Konsernet leverer produkter innenfor subsea, industri, mobilitet, energiforsyning og installasjon. Amokabel har sitt norske hovedkontor og lager i Ålesund, og er bransjeledende innen innovasjon, kundeservice og korte ledetider.

Kalle Bjørkman, markedsansvarlig i Elverum Håndball: «Forlengelsen av avtalen med Amokabel er en stor anerkjennelse av vårt samarbeid og en bekreftelse på den positive utviklingen klubben har hatt. Amokabels fortsatte støtte vil bidra til å øke deres synlighet i Norge, både i våre hjemlige kamper og når vi spiller i EHF Europa League. Vi ser frem til å fortsette å samarbeide med en så anerkjent aktør som Amokabel.»

Hermod Iversen, daglig leder i Amokabel Norway AS: «Vi er glade for å kunne forlenge vårt samarbeid med Elverum Håndball. Vår første sesong sammen har vært svært givende, og vi har sett positive resultater både på og utenfor banen. Amokabel er stolt av å kunne samarbeide Elverum Håndball videre, og vi deler de samme verdiene om fellesskap, tilhørighet og samhold. Gjennom vår fortsatte støtte håper vi å bidra til klubbens suksess og til å spre glede og engasjement i lokalsamfunnet. Vi ser frem til en ny sesong fylt med ‘elektrisk’ spenning og gode resultater.»