Det er med stor stolthet og glede vi kan meddele at Axelent har forlenget sitt samarbeid med Elverum Håndball. – Elverum

Det er med stor stolthet og glede vi kan meddele at Axelent har forlenget sitt samarbeid med Elverum Håndball.

Axelent, med røtter i den smålandske byen Hillerstorp i Gnosjøområdet, fortsetter som EHF Europa League-partner når vi for 11. året på rad skal møte noen av de største klubbene i verden. Etter en vellykket samarbeidsperiode, har begge parter sett verdien av å fortsette dette fruktbare partnerskapet.

Axelent vil fortsatt være godt synlige i kampene vi spiller i Europa. I tillegg vil de fortsette å være en del av Elverum Håndballs voksende nettverk, som stadig får flere og større partnere.

Kalle Bjørkman, markedsansvarlig i Elverum Håndball, sier:

«Når vi kunngjør at Axelent forlenger sitt samarbeid med oss, er det en stor dag for klubben vår. I mange år har vi jobbet hardt for å gjøre Elverum Håndball attraktiv for samarbeidspartnere. At Axelent velger å fortsette, viser at vi stadig tar nye skritt, og at jobben som gjøres både sportslig og på markedssiden gjør oss attraktive langt utover Innlandet og Norge.

Axelent er en stor suksess innen sikkerhet i industri, bygg og lager. Deres produkter og løsninger skaper sikre arbeidsplasser hver dag, året rundt. Dette er noe vi identifiserer oss sterkt med, og som er i tråd med våre egne mål om å bygge robuste barn og ungdommer som skal ha en trygg plattform videre i livet. Vi gleder oss til å fortsette å skape verdier sammen med Axelent.»

Erik Wiström, CEO Axelent Nordic, uttaler:

«Vi på Axelent er veldig glade og stolte over å forlenge vårt partnerskap med Elverum Håndball. Som selskap vill vi gjerne støtte idrettsforeninger som streber etter å utvikle seg sammen med sine medlemmer. Vi synes det er gledelig at en idrettsforening velger sine partnere med omhu, der delte verdier verdsettes. Sammen ser vi frem til å fortsette å være en del av klubbens reise mot suksess.»

Om Axelent:

Din sikkerhet – vårt oppdrag siden 1990

Axelent er et svensk selskap med lang erfaring i produksjon av nettingveggsystemer til beskyttelse og skillevegger for industri, lager og bygg. Axelent er kjent for hastighet, sikkerhet, service og smarte løsninger. Produktene våre selges over hele verden og er alltid i samsvar med gjeldende lovkrav.

Code of Conduct:

Axelent Group består av fire  selskaper: Axelent, Axelent Engineering, Axelent Solutions, og Axelent Wire Tray. Disse selskapene deler en felles visjon om å gjøre svensk industri konkurransedyktig gjennom automatisering, sikkerhet, effektive rutiner, funksjon og kompetanse. Morselskapet Axelent har hovedkontor i Hillerstorp og har røtter i den svenske produksjonsindustrien.

Alle selskaper i Axelent-konsernet følger en intern strategi kalt One Axelent, som skaper en kultur basert på felles verdier, inkludering og teamarbeid. Som ansatt i Axelent-konsernet er man en del av familien, uavhengig av hvilket selskap man jobber for.