Kristian Stranden klar for Elverum! – Elverum

Kristian Stranden klar for Elverum!

Elverum Håndball kan meddele at stallen for 2024/2025 sesongen nå er komplett!

I dag kan vi bekrefte at tidligere Halden-spiller Kristian Stranden har signert fram til 2026!

Stranden spilte i Halden ut 2019 sesongen, sammen med blant annet Thomas Solstad og Sander Linderud. Den sesongen var han blant annet med å ta Halden til Cupfinale mot nettopp: Elverum. Samme sesong ble han kåret til årets venstreback i ligaen her hjemme i Norge.

Siden har den høyreiste venstrebacken vært utenlands. Først til IFK Skövde i Sverige, før turen gikk videre til Sønderjyske i Danmark. Nå drar den over 2 meter høye backen hjem til Norge og skal inn i Elverum tropp fra neste sesong!

Stranden har gjennom sin karriere vært innom yngre landslag og rekruttlandslaget! I tilleg til å være en god angrepsspiller har Kristian vist en enorm styrke defensivt!

– Vi ønsket å øke bredden i troppen, og med Kristian blir vi mer robuste defensivt, sier Nils Kristian Myhre i sportslig utvalg i Elverum Håndball Herrer.

– Kristian har vært i diskusjonen en god stund, og vi har tro på at å hente ham tilbake til norsk håndball generelt og Elverum spesielt vil gjøre både oss og ham godt. Vi mener han har et langt større potensial enn han har fått ut det siste året, og vi har stor tro på at Elverum-klimaet vil sende ham tilbake i rekruttlandslagsvarmen, sier Myhre.

Spillerfakta

Navn: Kristian Jacobsen Stranden
Født: 23.05.1997
Høyde: 201 cm
Vekt: 95kg
Tidligere Klubber: Havörn, Stavanger IF, Halden TH, IFK Skövde, Sønderjyske

Mange kjenner til den 27.år gamle venstre backen fra sine 3 sesonger i Halden, der han møtte Elverum utaligge ganger. Etter noen år utenlands kommer han nå tilbake og er klar for stå opp for Elverum i norsk lige og ute i Europa!

Vi ønsker Kristian velkommen til Elverum Håndball, og minner om at du kan se han i aksjon når vi inviterer til premieretrening i Terningen Arena 22.juli!