Signeringsfredag – Elverum

Signeringsfredag

Gausdal Landhandleri forlenger og øker sitt samarbeid med Elverum Håndball

Elverum Håndball er stolte over å kunngjøre at Gausdal Landhandleri forlenger og utvider sitt samarbeid med klubben. Denne avtalen representerer et viktig skritt fremover for oss, og vi er begeistret over å kunne fortsette vårt partnerskap med en så sterk og anerkjent aktør.

Gausdal Landhandleri har vært en samarbeidspartner til Elverum Håndball i to sesonger. Med den nye avtalen vil de øke sitt engasjement ytterligere, noe som vil gi oss enda bedre muligheter til å utvikle klubben både sportslig og administrativt.

Daglig leder i Elverum Håndball, Ida Borg, uttrykker sin glede over den nye avtalen: «Vi er utrolig takknemlige for samarbeidet med Gausdal Landhandleri. Deres økte engasjement betyr mye for oss og gir oss enda bedre forutsetninger for å nå våre mål både nasjonalt og internasjonalt.»

Elverum Håndballs markedsansvarlige, Kalle Bjørkman, legger til: «Gausdal Landhandleri har vært en uvurderlig samarbeidspartner for oss. Vi ser frem til å fortsette dette vellykkede samarbeidet og til å oppnå store ting sammen i fremtiden.»


Elverum Bil & Dekk og Poppydesign blir nye samarbeidspartnere

I tillegg til den gledelige nyheten om Gausdal Landhandleris utvidede samarbeid, er vi også stolte av å ønske Elverum Bil & Dekk velkommen som ny samarbeidspartner. Denne nye avtalen markerer starten på et spennende samarbeid som vi ser frem til å utvikle i årene som kommer.

Elverum Bil & Dekk vil spille en viktig rolle i å hjelpe Elverum Håndball, og deres engasjement vil bidra til klubbens vekst og suksess. Vi ser frem til å jobbe sammen og skape mange gode opplevelser både på og utenfor banen.

Vi er også glade for å kunngjøre at Poppydesign blir en ny samarbeidspartner for Elverum Håndball. Poppydesign, kjent for sitt kreative og inspirerende arbeid, vil bringe nye og spennende elementer til klubben. Vi ser frem til et samarbeide som vil skape unike opplevelser og økt synlighet for både klubben og Poppydesign.

Borg legger til: «Det er fantastisk å se at nye samarbeidspartnere ønsker å bli en del av Elverum Håndball-familien. Samarbeidet med både Elverum Bil & Dekk og Poppydesign styrker klubben, og vi er glade over å ha dem med på laget.»

Kalle Bjørkman kommenterer: «Vi er svært glade for å ønske Elverum Bil & Dekk og Poppydesign velkommen som våre nye samarbeidspartnere. Deres engasjement og samarbeid vil være en stor ressurs for klubben, og vi ser frem til et fruktbart samarbeid med begge.»

Vi ser frem til en spennende fremtid sammen med Gausdal Landhandleri, Elverum Bil & Dekk og Poppydesign.

Takk til alle bedrifter for deres tillit og engasjement. Sammen skal vi fortsette å løfte Elverum Håndball til nye høyder!


Fakta om Gausdal Landhandleri:

 • Etablert: 1938
 • Bransje: Byggevarehandel
 • Antall butikker: 22
 • Hovedkontor: Lillehammer, Norge
 • Kjernevirksomhet: Leverandør av byggevarer, trelast, verktøy og maling til både private og profesjonelle kunder.
 • Nettside: gaus.no

Fakta om Elverum Bil & Dekk:

 • Etablert: 1995
 • Bransje: Bilverksted og dekkservice
 • Tjenester: Reparasjon og service av biler, dekkskift, salg av dekk og felger.
 • Lokasjon: Elverum, Norge
 • Kjernevirksomhet: Tilbyr bilservice og vedlikehold for privatpersoner og bedrifter.
 • Nettside: elverumbil-dekk.no

Fakta om Poppydesign:

 • Etablert: 2005
 • Bransje: Grafisk design og kreative tjenester
 • Tjenester: Illustrasjon, branding, webdesign, og produktdesign.
 • Lokasjon: Elverum, Norge
 • Kjernevirksomhet: Tilbyr kreative løsninger og design for bedrifter og privatpersoner.
 • Nettside: poppydesign.no