Håkon Ekren kommer hjem! – Elverum

Håkon Ekren kommer hjem!

Under mandagens premieretrening ble en hittil ukjent signering offentliggjort, da kom nemlig elverumsingen Håkon Ekren inn på parketter til stor fornøyelse for de nærmere 400 fremmøtte!

Elverum Håndball kan i dag meddele at Ekren har signert en 1 årskontrakt med klubben, og går var allerede på plass på første trening mandag.

Ekren reiste fra Elverum til Frankrike i 2019, hvor han først spilte i Cherbourg på nivå 2, før turen gikk videre til Sélestat Alsace Handball i 2021, og videre til Cesson Rennes i 2023, hvor han egentlig hadde kontrakt til 2025/2026 sesongen.

Nå venter en ny hverdag for Ekren med familieforøkelse på veg til høsten, og det føltes naturlig å vende snuta hjem. Da var ikke sportslig leder i Elverum Håndball Nils Kristian Myhre vond og be:

– For oss var det ikke noe tema å ikke ta inn Håkon da denne muligheten bøy seg for oss, sier en strålende fornøyd Myhre til Østlendingen.

Håkon er født og oppvokst i Elverum og gikk gradere gjennom yngres før han i etterhvert fikk muligheten på A-laget. Nå har han nylig fylt 30 år, blitt 186cm høy og bygd seg muskler til 96kg!

Vi ønsker Håkon hjertelig velkommen hjem til moderklubben!