Sammen for små helter – vi støtter årets TV-aksjon! – Elverum

Sammen for små helter – vi støtter årets TV-aksjon!

Tenk deg at barnet ditt blir veldig sykt og får en alvorlig diagnose. At det kjæreste og vakreste du har, plutselig slåss for livet i en
sykeseng. At du sitter og holder den lille hånden, knuger på håpet, ute av stand til å hjelpe. At du er alene med sjokket, angsten og spørsmålene.

Barnekreftforeningens mål er at ingen barn skal dø av kreft. Inntil vi kommer dit, gjør de det de kan for at familiene som rammes, skal leve så gode liv som mulig.

Årets TV-aksjon går til å etablere familiehus nær universitetssykehusene i Tromsø, Trondheim, Bergen og Oslo. Her kan familier med alvorlig syke barn skape gode stunder i en vond tid.

Noen av oss har kjent dette nært på kroppen, og mange kjenner et barn og en familie som er blitt rammet av alvorlig sykdom.

Torsdag 26. september var vi på Lillemoen skole og deltok på årets Lillemo´marken! Her var det salg av elevproduserte varer, pølser i kiosken, loddbøker og mer. Hvor all inntekt gikk til årets TV-aksjon. Flere av våre gutter var tilstede og det ble spilt både håndball og fotball med alle barna på skolen. I tillegg ble det skrevet titalls autografer av både spillere og barn. Folk strømmet på gjennom hele dagen, og det ble en vellykket dag.

Lørdag 5. oktober tar vi imot Kolstad i Håkons Hall. I den forbindelse har vi invitert med oss Barnekreftforeningen i Innlandet som vil ha en egen stand ute i Fanzone med aktiviteter for barna. I tillegg vil de stille som maskoter for motstanderlaget. Dagens fairplay vinner vil også gi pengene til årets tv aksjon denne dagen.

Vi i Elverum Håndball støtter årets TV-aksjon og vi oppfordrer deg til å gjøre det samme!

  • Bli bøssebærer
  • Opprett en spleis
  • Bli med på å arrangere aksjonsdagen
  • Få med din skole og barnehage
  • Få med arbeidsplassen din
  • Bidra til synlighet