Elverum Håndball inngår samarbeid med Elverum Bibliotek: Lån billetter til kamp! – Elverum

Elverum Håndball inngår samarbeid med Elverum Bibliotek: Lån billetter til kamp!

Elverum Håndball er stolte av å kunngjøre et nytt og spennende samarbeid med Elverum Bibliotek. Nå kan alle interesserte låne billetter til våre hjemmekamper direkte fra biblioteket. Dette initiativet er en del av vår satsing på å gjøre håndball enda mer tilgjengelig for lokalsamfunnet.

Slik fungerer det:

Gjennom samarbeid med Elverum Bibliotek vil det være mulig å låne billetter til utvalgte hjemmekamper, helt kostnadsfritt. Du går på biblioteket og låner billetter på samme måte som du låner bøker. Det eneste som kreves er at du laster ned Elverum Håndball sin billettapp, slik at du kan få billettene tilsendt i appen.

Et tilbud for alle:

Dette initiativet bygger på vårt allerede eksisterende samfunnsprosjekt, «Håndball for alle», som vi har i samarbeid med ASKO Hedmark. Gjennom dette prosjektet tilbyr vi gratis inngang til våre eliteseriekamper for barn, ungdom og voksne som av ulike årsaker ikke selv har mulighet til å delta på kamp. Med støtten fra ASKO har vi kunnet gi flere i Innlandet sjansen til å oppleve håndballglede, og samarbeidet med biblioteket gjør tilbudet enda mer tilgjengelig.

Reserver dine billetter nå:

Elverum Bibliotek er klare til å ta imot de første billettreservasjonene. For å sikre deg billetter – ta en tur til biblioteket og etterspør billetter til kamp. Husk å være tidlig ute, da det er et begrenset antall billetter tilgjengelig for hver kamp.

Vi sees på kamp! Vi gleder oss til å se flere nye ansikter på tribunen, og vi håper dette samarbeidet vil bidra til å styrke båndet mellom Elverum Håndball og lokalsamfunnet. Så neste gang du er på biblioteket, hvorfor ikke låne med deg et par billetter og bli med på moroa?