Drammen seiret – Elverum

Drammen seiret

Drammen vant 29-25 over HK Aranäs som aldri ga drammenserne fred.

Drammen åpnet forrrykende og ledet 5-0, men Aranäs lot seg ikke stoppe og Geir Oustorp måtta ta timeout da det sto 5-5.

Etter denne pausen og ut holdt Drammen seg i ledelsen, men svenskene jaget etter hele tiden og kampen var åpen.

Det siste håpet for svenskene var da de fikk tildelt straffe på stillingen 27-23, tre og et halvt minutt før full tid. Men med redning og to enkle scoringer var det Drammen som hadde kontroll i sluttminuttene.

Kampfakta

Drammen – HK Aranäs 29-25 (16-10)

Mål, Drammen: Gøran Sørheim 7, Fredrik Utengen 5, Henrik Jakobsen 4, Magnus Nørstebø 4, Jarle Mørk Pettersen 3, Steven Larsson 2, Erik Alm 2 og Henrik Westgaard og Trym Günther Merg ett hver.

Mål. Aranäs: Tommu Atterhäll 5, Aleksander Bergstedt 5, Andreas Ungesson 4, Tobias Östanbäck 3, Andreas Arrman 2, Jonas Peterson 2, Jonathan Berg 2 og Pål Wetterbrandt og Fredrik Teern ett hver.

Utvisninger, Drammen: 2 x 2 min., Aranäs: 1 x 2 min.

Dommere: Ronny Hell og Morten Isachsen