Tap i Sandefjord – Elverum

Tap i Sandefjord

Elverum har slitt i serien så langt. Det skulle ikke bli bedre borte mot Runar.

Mange var spent på hvordan Elverum ville heve seg i serien borte mot Runar. Etter kun et poeng på de tre siste kampene var det igjen på tide med to poeng, men det skulle vise seg å bli vanskelig. Runar åpnet forrykende og tok tidlig komando i kampen. Etter 15 minutter ledet vertene med fem mål og til pause hadde de i realiteten avgjort kampen når de leder 18-11. Christian Berge forsøkte flere nye konsultasjoner i andre omgang uten at det hjelper nevneverdig og Runar kan dra i land en ni-målsseier med 32-23.

En fullt fortjent seier til Runar og Elverum må jobbe for å finne nøkkelen til kampene i Postenligaen. Muligheten til å heve seg kommer allerede på onsdag når Bodø gjester Terningen Arena. Det handler om å løfte seg på banen med støtte av Norges beste publikum. Bodø vil ta over tronen som det desiderte publikums-laget i Norge, en uttalelse som må motbevises på onsdag. Med publikums støtte i ryggen skal spillerne reise seg på banen.