Elverum tok første stikk – Elverum

Elverum tok første stikk

Elverum tok første stikk i semifinalen i sluttspillet når de slo FyllingenBergen på bortebane. På lørdag er det retur i Terningen Arena.

Det var en jevn åpning i Bergen hvor lagene fulgte hverandre til 4-4, men da satte gjestene inn et skikkelig støt og gikk opp i 10-4 før FyllingenBergen igjen reduserte. Erik Toft var sentral i åpningen og satte tre av Elverums fire første mål før han på det fjerde forsøk ble overfalt av Fyllingen-forsvaret, fikk seg en smell i ryggen og måtte se resten av kampen fra benken. Hjemmelaget reduserte noen ganger, men Elverum var sterkest og gikk til pause med ledelse 18-12.

Vertene kom sterkest ut etter pause og var en periode tre og fire mål bak Elverum. På stillingen 25-20 til Elverum kom en lang periode uten mål til noen av lagene. Snaue ti minutter før slutt løsnet det derimot og da for begge lag. Gjestene fra Hedmark kunne til slutt juble for seier 28-24. En sterk seier på bortebane for årets seriemester og en veldig god åpning av semifinalen i sluttspillet.

Returoppgjøret går på lørdag klokken 17.00 i Terningen Arena. Med hjemmeseier der er Elverum klare for finale. Vinner FyllingenBergen venter nok en kamp , da på onsdag og også den i Terningen Arena.

NB! Når spillerne kommer hjem fra Bergen på fredag (13.00-16.00) drar de rett til Kremmertorget v/Meny hvor du kan kjøpe billetter til kampen på lørdag eller sesongkort til neste sesong.