Thriller i Terningen Arena – Elverum

Thriller i Terningen Arena

Det ble en thriller av de sjeldne i Terningen Arena når rivalene Elverum og Drammen barket sammen. Gullhåpet lever for Elverum.

Aller først tar vi med den gledelige nyheten om at Morten Nergaard ble far for første gang natt til søndag. Vi gratulerer Anette og Morten som stolte foreldre til lille Mille Anea!

Drammen har slitt denne sesongen, men mot de to topplagene Haslum og Elverum har de vært gode. Fasiten etter fire kamper er at de har slått og tapt med ett mål. Mot elverum har de tapt med ett mål og spillt uavgjort. Det er ingen tvil om at de er et lag som ikke har fått vist sitt beste repertoar gjennom denne sesongen.

Når de søndag kveld gjestet Terningen Arena var de igjen det førende laget. De som husker første kamp mellom disse to lagene kan huske at Drammen ledet den kampen i 59 minutter før de til slutt tapte med ett mål. Også denne gangen var Drammen det førende laget. De fikk opparbeidet seg en fem måls ledelse i første omgang og spesielt Henrik Jacobsen var et uromoment for Elverum, i tillegg til at Thorbjørn Bergerud sto en god kamp bakerst hos gjestene. Til pause ledet Drammen 15-13.

Elverum slet gjennom hele første omgang med mange bomskudd og det fortsatte i starten av andre omgang. Et kvarter før slutt var Drammen foran med hele seks mål, men da startet opphentingen til hjemmelaget. Med 30 sekunder igjen, på stillingen 30-31, tar Christian Berge time-out. Han setter innpå en ekstra utespiller og åtte sekunder før slutt setter Andreas Rönnberg inn 31-31, noe som også blir sluttresultatet.

Fortsatt kan alt avgjøres på onsdag når Elverum tar imot Runar hjemme. Med seier der og Haslum taper mot Nøtterøy så er seriegullet sikret allerede før kampen mot laget fra Bærum.