Best når det gjelder som mest! – Elverum
Torbjørn Eide og resten av guttene er klare for finale!

Best når det gjelder som mest!

Elverum-Bækkelaget 34-21

Det var et heltent Elverum som tidlig tok initiativet i kampen. Allerede etter 4 minutter så hadde vertene opparbeidet seg en ledelse på tre mål. André Lindboe setter ett lurt skudd fra 10 meter. Stuss i bakken med trick, Jungman ned og ballen opp i mål. En klasseavslutning, som minnet litt om skuddet til legenden Ivano Balic på Ege for noen år siden.

Nevnte Lindboe fikk muligheten til å sette 5-1 til vertene etter 7 minutter, men den ellers så sikre kantspilleren brenner muligheten fra straffemerket. I stedet er det Bækkelagets Kevin Gulliksen som reduserer til 4-2 i et angrep der BSK ruller fint ut til kant.

En Luka Mitrovic som så gjerne ville bevise at forrige kamp var et arbeidsuhell setter to kjappe scoringer rad. Den siste en herlig kontring der han snapper et raskt avkast fra BSK og Torjus Bjørnstad. Serberen var i ekstase etter at han førte de svarte og hvite opp i en 7-2 ledelse.

Tamas Ivanscik er sikker fra syvmeteren etter at Elverum gjør et kollektivt godt angrepsspill. Tålmodig spill med krysningsbevegelser gjør at gjestene fra Oslo ikke heng med. Ballen ender til slutt opp hos Petter Øverby som ble forstyrret såpass at han får straffe. Abelvik Rød ble utvist i samme situasjon. Men selv om vertene var i overtall klarer Gulliksen å sette inn BSK 3.mål. Et skudd som er mulig å ta av Nergaard, som startet kampen bra i hjemmelagets mål.

En frustrert Nicolay Hauge ble tatt knallhardt av Lindboe i ankomstfasen. Spillet går videre og Elverum vant tak i ballen etter en teknisk feil av gjestene. Hauge velger å hevne seg på Erik Toft som er på vei igjennom. Det hele ender med en korrekt utvisning til BSK spilleren som ikke hadde noen god åpning på kampen. Elverum og Nikolaj Mehl tok en dårlig sjanse i overtallet, noe som ender med at Jungman reddet forsøket enkelt. Bakover var Elverum pottetette de de første 18.minuttene. Stillingen var 11-6 til hjemmelaget.

Erik Toft måtte sette seg i to minutter etter han var for tøff med Rød. Torjus Bjørnstad prøvde på en lur pasning ut til Tverdal på kanten. Med disse to minuttene er viet til ny-signeringen Ivanscik ute på kanten. Med snapp av ball og scoring fører han Elverum opp til en 14-6 ledelse.

Emil Jungman som ikke hadde en god start på kampen ble byttet ut etter 23 minutter til fordel for Sæverås. Den unge målvakten startet med å plukke skudd fra både Stegavik og Ivanscik. Men Jonas Burud klarte han ikke stoppe i det han satte sin andre for kvelden. Vertene ledet på dette tidspunktet med åtte mål over gjestene fra Oslo.

Elverum øke med ytterlige to mål inn mot pause etter at Børresen sendte vertene opp i 18-8 med omgangens siste mål. Elverum gikk til pause med stående applaus fra hele hallen. Meget god omgang fra Elverum og på dette tidspunktet var i realiteten kampen over.

En god Steffen Stegavik fikk æren av å sette den første ballen for Elverum i den 2.omgangen. Med et lurt vridd skudd midt i målet er Jungman helt utspilt. Lure skudd er ofte bedre enn harde rette skudd. Selv om Steffen scorer Elverums første mål, var det gjestene fra Oslo som startet 2.omgang best. Med 3 scoringer etter 5 minutter spiser de innpå et par mål på hjemmelaget som overhodet ikke ble stresset av situasjonen. Apelgren viser med stort engasjement på sidelinjen hvor mye en finale virkelig betyr.

Stegavik ble kåret til banens beste spiller!

Elverum og Lindboe var virkelig gode denne kvelden. Selv om BSK spiser inn noen mål viser kantspilleren at han virkelig holder høyt internasjonalt nivå. Med noen lekre scoringer og herlige pasninger til kantkollega Ivanscik sørger han nesten alene for at Elverum leder 23-12 etter 10:30.

André Lindboe hadde en meget god dag på jobben!

Elverum rullerer rundt på hele laget og kontrollerer inn til en solid seier i Terningen Arena. Erik Toft gjør mange gode aksjoner utover i kampen. Med sitt gode skudd viser han igjen at sluttspillsformen er intakt.

Lars Nordberg kontret inn Elverums mål nummer 30 for kvelden. Med en herlig trick får han hele arenaen til å måpe. En god prestasjon av veteranen som til daglig lærer ungguttene på Elvis å kaste ball.

Elverum leder på det meste med hele 15 mål i kamp som ble avgjort tidlig i den første omgangen. Tilslutt er sifrene 34-21 i favør Elverum. Hele hallen presterer veldig godt under kveldens kamp. Fantastisk. TAKK!