Storseier i åpningskampen – Elverum

Storseier i åpningskampen

Elverum tok en overbevisende seier i serieåpningen mot Bækkelaget onsdag kveld. Nå er de på tabelltopp.

Bækkelaget møtte opp i Terningen Arena med nøkkelspillere som Johannes Hippe, Nicolay Hauge, Simen Strømbverg og Emil Ljungman ute med skade. Det ble derfor en vanskelig inngang på kampen for hjemmelaget Elverum, som hadde forberedt seg på noe helt annet enn det som stå på andre banehalvdelen. Første omgang bar preg av mange som ønsket og ofte litt for mye. Spesielt Luka Mitrovic og Michael Apelgren ville gjerne vise seg frem foran hjemmepublikumet. Til pause ledet Elverum 13-10.

Elverum ble i pausen enige om å ha mer tålmodighet i spillet både fremover og bakover på banen, men det vær Bækkelaget som åpnet den andre omgangen best og knappet raskt inn et par mål. Derifra og ut var det likevel bare et lag på banen. Elverum gikk opp i ledelse 26-14 og publikum fikk virkelig se hva som bodde i det nye mannskapet. Samtlige hos vertene fikk prøve seg og laget kunne cruise inn til seier 31-19.

På søndag venter ny tøff kamp når ØIF Arendal skal gjestes i Sør Amfi.