Surt tap mot Haslum – Elverum

Surt tap mot Haslum

Etter en god 1.omgang så snudde Haslum kampen i 2.omgang. Haslum vant 29-28 i en fartsfylt håndballkamp

Haslum-Elverum 29-28(11-15)

Elverum fikk en drømmestart på kampen i Nadderud Arena denne kvelden. En spillesugen Magnus Fredriksen holdt et eget show som rødtrøyene kun var tilskuere på. Med to mål, en assists og en straffe som han lagde var han verdt inngangsbilletten alene. Elverum gikk kjapt opp i en 5-1 ledelse i den vanskelige bortekampen. Heldigvis for Haslum scoret Thomas Kristensen et mål så Haslum var målet nærmere etter 6:45.

Elverum var virkelig i siget, og allerede etter 11 minutter hadde de fortsatt en firemåls ledelse. Fredriksen viste hvorfor han har fått tillit hos Christian Berge denne våren, og med superspillet han viste ble bæringene mer og mer frustrerte. Håvard Johannesen fikk først en idiotisk utvisning etter han drar ned Fredriksen etter at igjen ble lurt av Vestfossengutten. Akkurat i det han kommer inn igjen takler han Mehl opp i halsregionen. Igjen må Johannesen hvile to minutter for Haslum.

Elverum benyttet muligheten da Haslums forsvarssjefen måtte ut i fire av de første 14 minuttene. Haslum måtte ta en timeout på stillingen 10-4 til Elverum. Etter timeouten tok Haslum inn to mål i et overtall etter at Richard Hanisch ble utvist etter en duell med Vegard Tennfjord. Svensken holdt igjen Tennfjord i det han var i ferd med å få et innspill.

De røde vertene hadde muligheten til å komme ned på tre mål, men Sander Andreassen kastet bort og brøytet et par ganger, noe som gjorde at Elverum var oppe i en ledelse på 13-7 etter 23 minutter spill.

Elverum gikk til pause på stillingen 15-11 etter at Haslum avsluttet omgangen best i Nadderud Arena, akkurat som de gjorde i Terningen Arena på søndag.

Starten på den 2.omgangen var preget av mye slurv fra Elverum sin side. Haslum scoret 3 på rad og med seks målløse minutter for de svarte og hvite så var stillingen 15-14 til Elverum før Lindboe fikk muligheten fra straffemerket. Lindboe var sikkerheten selv i det han satte inne sin 4. straffescoring for kvelden.

Etter 40 minutters spill så var stillingen 17-17 etter at Vegard Tennfjord satte inn en scoring i overtall. Bakerst for Haslum Sto Trond Tjemsland godt bak et 3-2-1 forvar for de røde. I angrepet etter hadde Haslum snudde kampen etter at Kristensen satte inn 18-17.

På stillingen 18-18 fikk både Anders Røe og Morten Nergaard en tominutter hver. Røe fikk en takling på Hanisch, mens Nergaard fikk for å blande seg i etterkant. Hanisch tok det fint, svensken sørget for at Elverum ledet 19-18 like etterpå med en suser i krysset. I Nergaards utvisningsperiode sto Emil Imsgaard frem med en fin redning på ett skudd fra Stian Brevik. Dessverre for Elverum scoret Haslum på en straffe like etterpå.

Etter 52 minutter ledet Haslum 24-23 etter to enkle feil fra André Lindboe. Elverum fikk et straffekast i en periode der han var skadet, og da kom Kristian Ørsted til unnsetning. Dansken sørget for at lagene var like langt i denne fantastiske kampen foran for dagen stemningsfull Nadderud Arena.

Haslum ledet en periode med 2 mål etter noen enkle feil fra Elverum, men Gulliksen, som ikke hadde mye å jobbe med denne kampen sørget for at Elverum var målet bak med bare fem minutter igjen av kampen. I angrepet etterpå utlignet Hanisch til 26-26.

Haslum ledet med to mål med bare to minutter igjen, men Aleksander Børresen sørget for at Elverum hadde muligheten med bare 30 sekunder igjen. Stockflet tok timeout og la planen for å sette spikeren i kista. Stian Brevik satte inn den avgjørende ballen og Haslum vant fortjent 29-28 etter å ha vært det beste laget i den 2.omgangen.

Anders Røe ble toppscorer for Haslum med 7 mål. For Elverum var André Lindboe mestscorende med sine 8 mål.

Avgjørende kamp er på lørdag. HEIA ELVERUM!!