Elverum med tap i siste kamp på Tynset – Elverum

Elverum med tap i siste kamp på Tynset

Treningskampen Elverum – Drammen ble en fartsfylt historie med masse flotte scoringer og alt for snilt forsvarsspill.

Begge lagene er kjente for å dra opp stort tempo i kampene så også denne gang. Med en Magnus Fredriksen i Elverum og en Gøran Sørheim i Drammen som største motorer i de fasene fikk vi se en kamp som i pause sto 21-19 i Elverumsfavør.
7 minutter ut i andre omgang så det ut som at Elverum skulle løpe sønder Drammen med en 27-21 ledelse.

Nå ble det helt stikk motsatt da de blå fra Buskerud på 13 minutter leverte en utrolig periode der man gjør 11-0! på Elverum. Den korte perioden er egentlig den eneste under helgens 180 minutter som angrepsspillet til Elverum ikke fungerte.
Fra 32-27 i Drammenfavør så gjør Elverum 5-0 og kommer opp i 32-32.

Herifra og ut kampen misser m de hvite er par fine scoringssjanser samtidig som Drammen igjen skårer. Det hele ender opp med 36-33 i favør elvebyen.

Bra helg med mye bra og mye som må forbedres

Når vi summerer årets Savalen Cup kan vi konstatere at årets Elverumslag kommer gi oss masse gode opplevelser med mange mål.
Mange spillere viser masse gode tendenser og samhandlingen framover på banen er allerede god.
Bakover finnes det mere å arbeide med og da spesielt å komme seg opp å være fysiske mot de andre lagenes skytter. Alt for ofte tillates motstanderne å skyte relativt uforstyrret når de går opp i luften og lader for skudd.

Men totalt sett mye mere positivt enn negativt da vi skal huske på at laget kun har vært samlet i snart to uker og at helgens kamper var de første for et lag med flere nye spillere.

Vi gleder oss til å se flere kamper og førstkommende helg venter det to da vi skal opp til Bodø for å spille doble kamper mot gamleklubben til Alexander Westby og Endre Langaas.