Elverum videre til 4.runde i NM – Elverum

Elverum videre til 4.runde i NM

Etter kveldens seier 33-18 mot Falk Horten er våre herrer videre til 4.runde av NM.

Elverum dro i dag til Horten for kamp mot forrige sesongs motstande i Eliteserien Falk Horten. Et Hortenslag som er til store deler helt nytt til sesongen med masse unge gutter lett av Jonny Jensen og Zarko Pejovic.

Kampen starter jevnt og etter 6 minutter er stillingen 4-4. Herfra og ut omgangen stenger Thorsten Fries målet og gutta løper Falk i senk. 4-4 blir 18-11 til pause og masse fine mål av kjappe Alexander Westby som så skikkelig spillesugen ut.
2.omgang blir veldig lik den første men denne omgangen med Emil Imsgard i mål. 20 munutter ut omgangen er stillingen 15-32 etter at Emil totalt stengt buret.

Gutta løper inn mål og alle får spilletid. Jonas Elverhøy og Sander Linderud med sesongdebut på begge.

Kampen ender 18-33 og Elverum er sikkert videre til 4.runde av NM. Jakten på Oslo Spektrum går videre.