Elverum videre etter målshow mot Tiller – Elverum

Elverum videre etter målshow mot Tiller

Tiller-Elverum 21-42 (9-21)

Elverum kom til Trondheim som relativt store favoritter i møtet mot 2.divisjonslaget Tiller. Allerede etter 6 minutter ledet gjestene fra Elverum med fire mål etter at blant annet Christopher Hedberg hadde tegnet seg på scoringslisten for laget til Børge Lund. Mange trodde kanskje at det skulle være takk og farvel for laget som tidligere ble trent av Lars Nordberg, men trønderne sjokkerte med å vinne den neste perioden hele 5-0, og dermed ledet de 7-6 da 11 minutter var spilt av kampen.

Elverum ble ikke nevneverdig stresset av den grunn og Elverum skrudde opp tempoet noen hakk. Med litt bedre kvalitet i alle ledd så kunne de svarte og hvite rykke i fra Tiller. Elverum viste muskler inn mot pause og gjorde hele 15 av de 17 siste målene, og kunne dermed gå til pause med en ledelse på 21-9 i Husebyhallen.

2.omgangen ble rene transport etappen for Lunds lag. Kristian Hubert Larsen viste seg for alvor frem da han fikk stå i angrep. Sandefjordgutten noterte seg for hele 10 scoringer i 3.rundekampen. Dominik Mathe som har vist frem storformen i serieinnledningen noterte sek for 6 scoringer, og det samme hadde Kasper Lien. Jacob Moen som debuterte denne kvelden, noterte seg for to scoringer! Elverum vant til slutt 42-21 i en godt gjennomført kamp.

Elverum gikk dermed videre i cupen og kan nå rette nesen mot nyopprykkede Kristiansand i neste kamp! Drømmen om spektrum lever videre!! HEIA ELVERUM