Elverum strammet til og vant komfortabelt mot Fjellhammer – Elverum

Elverum strammet til og vant komfortabelt mot Fjellhammer

Lørdag ettermiddag var det klart for en ny seriekamp, og denne gangen var det borte mot Fjellhammer i Lørenskoghallen som sto for tur.

Det var hjemmelaget som satte kveldens første mål, og lagene fulgte hverandre tett i første del av omgangen. Fjellhammer ledet ann innledningvis, selv om Elverum tok ledelsen på 3-4 etter 7 minutter, og først etter omlag halvspilt omgang tok Elverum over ledelsen igjen når Kassem Awad satte inn 7-8.

Likevel fortsatt det jevnt utover omgangen og Fjellhammer hang på ett til to mål bak, til pause hadde Daniel Blomgren som en sterk bidragsyter bidratt til at Elverum ledet 11-14.

Elverum holdt unna i starten av 2.omgang holdt Elverum unna, men allerede etter 7 minutter var Fjellhammer kun ett mål bak. Elverum dro så ifra igjen og ledet med 5 mål når Patrick Helland Anderson satte inn 16-21 etter knappe 13 minutter.

Elverum holdt lenge unna for Fjellhammer, men noen tekniske feil, samt effektive angrep fra de grønnkledde gjorde at det som hadde vært en god ledelse i drøyt 10 minutter var plutselig spist opp og igjen var det jevnt igjen i Lørenskoghallen når Fjellhammer reduserte til 23-24, med 10 minutter igjen av kampen.

Men det ville ikke Elverum ha noe av, derfra og ut stengte de svarte og hvite igjen bakover og satte opp trøkket fremover. Elverum dra stadig ifra igjen, og til slutt kunne Kassem Awad sette kampens siste scoring på stillingen 23-31.

Elverum drar dermed hjem med 2 viktige poeng og må nå restituere seg før onsdagens hjemmekamp mot Szeged i EHF Champions League!