Tre profiler:Elverum-Kolstad – Elverum

Tre profiler:Elverum-Kolstad

På lørdag er dagen endelig her: storkampen mellom Elverum og Kolstad har avkast i Håkons Hall klokken 16.45 på lørdag. Både Elverum og de rødkledde fra Trøndelag står med fem seiere av fem mulige, og vi står nå foran det som kan bli en skikkelig spennende toppkamp. I den anledning har vi sett for oss tre profiler på hvert av lagene som kan være verdt å følge med på i lørdagens kamp.

Sigvaldi Gudjonsson

Islandske Sigvaldi Gudjonsson vet godt hvordan det er å spille i Håkons Hall, da han har spilt her både med Elverum og Kolstad tidligere. Sigvaldi er kapabel til å gjøre det mest spektakulære fra sin høyre kantposisjon. Vi kan vente oss både kremmerhus, kontringer og glød fra den tidligere Elverum-spilleren. Han har vunnet det som er å vinne i norsk håndball med begge klubber, og er uten tvil klar for storkamp mot Elverum i Håkons Hall. Han har hittil scoret ti mål på tre kamper i årets Rema 1000-liga.

Simen Lyse

Den lokale stjerna i det Kolstad-laget må brette opp ermene i Sander Sagosen sitt fravær. Han har flere ganger vært med å senke Elverum, og er nok mest kjent for sin gode spent og vanvittige skudd. Fra sin venstreback har han scoret kun ni mål på fem kamper i årets seriespill, men han er uten tvil sulten på å få bedret den statistikken. Han har i de siste årene også blitt en fast invetar på det norske herrelandslaget, og han vil garantert spille ene hovedrolle i Håkons Hall lørdag.

Torbjørn Bergerud

30 år gamle Torbjørn Bergerud er en mann som for alvor steg frem under håndball-VM i 2017, da han reddet det avgjørende straffekastet i siste sekund mot Kroatia. For noen er det det eneste han er kjent for, men vi vet at det er en målvakt som er kapabel til å stenge buret for trønderne. Skal Elverum beholde begge poengene på lørdag, så er han en mann som må overlistes.

Elverum

Erik Thorsteinsen Toft

Den hjemvendte sønnen er endelig tilbake i de dype skoger og klar til å kjempe om titler med moderklubben sin. På de to siste kampene mot Haslum og Runar, så har venstrebacket satt inn henholdsvis 5 og 9 mål. Venstrebacken har med det ladet børsa, og er klar til å hamre inn baller bak Bergerud i Kolstad-målet. Til sammen har Erik satt inn 26 mål på de fem første kampene, noe som gir han et pent snitt på 5,2 mål i per kamp.

Kristian Hubert Larsen

Sandefjord-gutten nyter mye tillit på linja i årets Elverum-lag, og har av mange fått tittelen som «forsvarssjef» for de svarte og hvite fra Elverum. Dette gjenspeiler seg også på bestrafningstabellen, da han er spilleren med flest utvisninger hittil i årets sesong. Hubert Larsen har også vist at han er til å stole på fremover i banen, og han er nok klar til å krige i begge ender av banen lørdag kveld. Linjespilleren har scoret ni mål på fem kamper, og har nok lyst til å bedre den statistikken mot Kolstad.

Mathias Larson

Elverum sin toppscorer så langt med sine 31 mål, hvorav 15 av de er fra straffemerket. Den danske playmakeren har gitt hodepine til Elverum-forsvaret tidligere, og mange er nok glade for at han denne sesongen er kledd i svart og hvitt. Larson har potensiale til å spille en av hovedrollene på Lillehammer lørdag ettermiddag, og han er uten tvil klar til å både servere sine lagkamerater, og å lage mål selv.

Erik, Kristian og Mathias er klare til å krige lørdag kveld, og håper på å se akkurat deg i Håkons Hall klokken 16.45! Dette blir årets kuleste kamp i årets Rema 1000-liga, så kom deg på kamp!

HEIA ELVERUM!