OBOS HÅNBDALLSKOLE! – Elverum

OBOS HÅNBDALLSKOLE!

De tre første dagene av høstferien arrangerte damelaget til Elverum Håndball den populære OBOS Håndballskole, og nok en gang ble det en stor suksess! Gjennom flere dager fikk 55 barn i alderen 6-13 år oppleve ekte håndballglede, samtidig som de utviklet sine ferdigheter på banen.

Med fokus på koordinasjon, ballkontroll og samspill, ble det lagt til rette for både trening og lek. Utelek og sosialt samvær var også en viktig del av opplegget, noe som ga deltakerne mulighet til å knytte nye vennskap. Som en ekstra inspirasjon fikk barna den siste dagen besøk av elitespillerne fra herrelaget , som delte sine erfaringer og stilte opp for å motivere de unge håpefulle. Dette vakte stor begeistring hos alle barn, og køen for å få autograf var lang.

Håndballskolen ble avsluttet med en morsom turnering hvor barna fikk prøve seg i ekte kamp, og gleden og engasjementet var til å ta og føle på. Hele arrangementet bar preg av aktivitet, latter og idrettsglede – alt det vi i Elverum Håndball ønsker å formidle til neste generasjon håndballspillere.

Vi takker alle deltakerne og ikke minst våre instruktører for noen strålende dager fylt med sport og samhold!