Elverum Håndball styrker samarbeidet med Digiflow – Platinapartner frem til 2027 – Elverum

Elverum Håndball styrker samarbeidet med Digiflow – Platinapartner frem til 2027

Elverum Håndball er stolte over å kunngjøre at vi har inngått en ny og forsterket samarbeidsavtale med Digiflow, som nå blir en av våre platinapartnere frem til 2027. Digiflow har vært en viktig samarbeidspartner for oss i flere år, og denne avtalen markerer en betydelig oppgradering av vårt partnerskap, der IT-selskapet nå blir en av klubbens største samarbeidspartnere.

Langsiktig partnerskap i vekst

Digiflow har vært med på vår reise over flere år, og det er med stor glede vi ser at samarbeidet nå når nye høyder. Avtalen sikrer oss ikke bare økonomisk støtte, men også tilgang til toppmoderne IT-løsninger som vil hjelpe oss å effektivisere den daglige driften og styrke klubbens administrative og teknologiske kapasitet.

«Vi er utrolig fornøyde med å utvide og styrke samarbeidet med Digiflow. De har vært en lojal partner for oss over tid, og vi ser frem til å fortsette det gode samarbeidet med deres innovative løsninger,» sier Kalle Bjørkman, markedsansvarlig i Elverum Håndball. «Med Digiflow på platinanivå vil vi få enda bedre verktøy til å nå våre mål og utvikle oss både sportslig og organisatorisk.»

Forsterket fellesskap og lokale verdier

For Digiflow er denne avtalen et uttrykk for deres langsiktige forpliktelse til Elverum Håndball og lokalsamfunnet. Selskapet har hatt en betydelig vekst de siste årene og er en anerkjent IT-leverandør til små og mellomstore bedrifter (SMB) i Norge. Med et sterkt fokus på bærekraft og samfunnsansvar, ser Digiflow samarbeidet som en mulighet til å støtte lokalsamfunnet gjennom idretten.

«Vi har hatt et flott samarbeid med Elverum Håndball i mange år, og det var en naturlig utvikling for oss å styrke vårt engasjement. Vi deler mange av de samme verdiene, som lagånd og vekst, og ser frem til å fortsette å støtte klubben på deres spennende reise,» sier Thomas Mellum, regionleder i Digiflow. «Vårt mål er å bidra med teknologi og løsninger som vil hjelpe klubben til å nå sine mål både på og utenfor banen.»

Veien videre sammen

Elverum Håndball og Digiflow har begge store ambisjoner for fremtiden. Med dette forsterkede partnerskapet ser vi frem til nye sportslige triumfer, samtidig som vi sikrer en moderne og profesjonell drift av klubben. Digiflow sin støtte og kompetanse vil være en viktig faktor i vår videre utvikling, og vi gleder oss til å fortsette samarbeidet de kommende årene.

Vi takker Digiflow for deres tillit og langsiktige samarbeid, og ser frem til mange nye spennende år sammen.