Tilbake til Haukelandshallen! – Elverum

Tilbake til Haukelandshallen!

Elverum Håndball tar på nytt turen til Haukelandshallen og Bergen. Denne gangen er det Bergen Håndball og seriekamp i REMA 1000-ligaen som venter elverumsgutta. Forrige gang Elverum var i Haukelandhallen møtte de Viking TIF i kvartfinalen i NM, den kampen vant Elverum 28-40. Lagene har startet sesongen sterkt og ligger på første og fjerde plass etter seks serierunder.

Nyheten om at Trond Mohn trekker sin økonomiske støtte til Bergen Håndball kom tirsdag. Bergen Håndball måttet gjøre tiltak i en anstrengt økonomisk hverdag og det er allerede gjort grep for å sikre videre drift i håndballklubben. Spillerne har blant annet godtatt et betydelig lønnskutt ifølge Bergensavisen, etter å ha vært i kontakt med daglig leder i klubben. Kampen på lørdag blir den første kampen Bergen spiller etter nyheten om endringene i klubben. Sportslig har laget derimot prestert godt denne sesongen. En fjerdeplass med ni poeng er status før syvende serierunde. Det eneste tapet kom mot Kolstad på hjemmebane, mens det ble deling av poengene i forrige kamp mot ØIF Arendal. Bergen røk ut av NM mot Kolstad i kvartfinalen. Miguel Neves er spilleren som har scoret flest mål for Bergen denne sesongen. Han har totalt 40 mål og er nummer tre på toppscorerlisten, like foran Mathias Larson og Patrick Helland Andersson.

Bergen var motstander for Elverum to ganger i seriespillet i forrige sesong. Begge kampene vant Elverum, 20-24 på bortebane og 35-27 i Terningen. I sluttspillet møttes lagene i kvartfinalen. Elverum trengte bare to kamper for å sikre avansement. Den første kampen vant de solide 36-18, mens i returoppgjøret i Bergen endte det med 28-29 seier til Elverum.

Elverum har full pott denne sesongen. Med seks seiere på seks kamper i REMA 1000-ligaen troner Elverum alene på toppen av tabellen. I NM er de videre til semifinalen, hvor ØIF Arendal er neste mostander. Men før den tid skal både kampen mot Bergen Håndball på bortebane og Fjellhammer på hjemmebane spilles. Det er altså Bergen Håndball som er fokuset for elverumsgutta nå. Hvordan kampen i Bergen ender kan du finne ut ved å følge med i mediekanalen til Elverum Håndball!

#sammenforelverum