Bilov-Olsen tror Elverum taper på onsdag – Elverum

Bilov-Olsen tror Elverum taper på onsdag

Halden Topphåndball kommer til Terningen Arena med tro på seier førstkommende onsdag. Nøkkelspiller Trym Bilov-Olsen gleder seg til kampen, og tror på en tøff kamp – der gjestene fra Østfold stikker av med alle poengene.

«Vi syns alltid det er gøy å måle krefter mot Norges beste klubb og forventer nok en tøff match mot et godt lag» sier playmakeren som også er kjent for et knallhardt skudd og en enorm vinnervilje.

LES OGSÅ: Lauritzen håper på poeng i Terningen Arena

Hittil i sesongen har Sandefjord-gutten hamret inn hele 58 mål. Han har også dratt på seg seks to-minuttere, samt et rødt kort. Det er dermed ingen tvil om at Bilov-Olsen også vil gjøre seg bemerket i Terningen Arena til onsdag. 30-åringen ser for seg en tempofylt kamp mot Elverum.

Elverum har jo bøttet inn mål i Terningen i det siste, og så jeg regner med at de har lyst til å «løpe seg i hjel» til onsdag også.

Trym Bilov-Olsen, nøkkelspiller i Halden Topphåndball

Denne sesongen har haldenserne variert en del, men er nå et av de store formlagene i serien. Bilov-Olsen er klar på hva som har fungert best.

«Jeg synes vi har vært gode i etablert forsvar, med en strålende keeper bakerst – samt godt disiplinert angrepsspill. Vi merker at vi blir hardt straffet for udisiplinert angrepsspill mot de fleste i Rema1000-ligaen, og her kan og må vi alltid strebe etter å forbedre oss. Det er også det som er nøkkelen mot Elverum. Vi må avslutte angrepene på en god måte så man unngår for mange kontringer i mot.»

Bilov-Olsen har sjelden manglet selvtillit. Og han har stor tro på eget lag i den kommende kampen mot Elverum

Nå har Elverum slått oss to ganger i år med liten margin, så da satser vi på at det tipper i vår favør til onsdag – og at det ender 30-31

Trym Bilov-Olsen, nøkkelspiller i Halden Topphåndball

Foto: Elverum Media og Hans Petter Wille