Det kom en e-post – Elverum

Det kom en e-post

Elverum Håndball befinner seg, som resten av verden, i en spesiell tid med usikkerhet og spørsmål rundt mange ting. Da føles det ekstra godt når man kan dele gode nyheter og gladsaker.

Dagens gladsak er signeringen av en ny partner for sesongen 2020/2021. Det er ny-oppstartede Verksmann Selvvask i Elverum.

Daglig leder i Verksmann Selvvask er Øyvind Braaten. En offensiv mann som nå skal sørge for at Elverums innbyggere kan få landets reneste biler. Braaten sendte følgende e-post til klubbens markedssjef i slutten av forrige uke:

«Først og fremst vil jeg gi dere fortjent heder og ære for hva dere gjør for Elverum via Elverum Håndball, da spesielt deres siste prosjekt hvor man også kan støtte flere klubber man brenner for.»

«Vi er i en tøff tid hvor det handler om å ta vare på hverandre, på avstand. Bare det i seg selv er veldig utfordrende. Elverum Håndball betyr så mye for så mange. Elverum Håndball definerer virkelig tanken om at Elverum har hjerterom. Vi er derfor helt avhengig av at knutepunkter som Elverum Håndball består også etter at denne tiden er over.»

Braaten fortsetter:

«Sammen med min samboer Linn har vi store ambisjoner for Verksmann Selvvask. På tross av at situasjonen i Norge er usikker for alle som driver næring, velger vi å være fremoverlent i skoa med optimisme i sekken. Verksmann Selvvask ønsker derfor å bli samarbeidspartner til Elverum Håndball. Med tidligere erfaring fra samarbeidet våres via Riis Bilglass Auto Clean, har vi god tro på at også dette samarbeidet vil fungere godt.»

Tiden er inne for å komme med noen positive nyheter og vi håper denne mailen kan være positiv for dere i og rundt Elverum Håndball i en tøff tid som dette.

Øyvind Braaten, CEO Verksmann Selvvask

Se mer om Verksmann Selvvask her

Markedssjef Kalle Bjørkman kommenterer:

«Da jeg på søndagen, helt uvitende om at Øyvind og Linn hadde tenkt å gå inn som partner til Elverum Håndball, fikk den fantastiske e-posten var jeg nødt til å samle meg litt. Vi er inne i en tid hvor veldig mye er usikkert og hvor ting står på vent med tanke på hva som vil skje framover. Jobben med å bygge framtiden for klubben avhenger jo av at våre samarbeidspartnere og supportere har mulighet for å være med på reisen videre og for mange vet de jo ikke selv om de finnes framover.»

Bjørkman forteller videre:

«Når det da lander en slik e-post med så fine ord i innboksen tenker jeg at «da har vi hvert fall gjort noe riktig med Elverum Håndball og vi betyr kanskje mer enn det vi av og til tror.» Med mennesker som Øyvind, og hans far Terje som i mange år har drevet Riis Bilglass i byen, tenker jeg at vi har håp som by.»

Hvis vi tenker samhold og #sammenforelverum framover finnes det muligheter for å komme sterkt ut av denne perioden.

Kalle Bjørkman, markedssjef Elverum Håndball

Avtalen er nå formalisert og signert

Kalle har sammen med Øyvind og Linn nå brukt mandagen for å diskutere hvordan man best kan bygge Verksmann Selvvask, og de tror at de har funnet noen veldig gode ideer.

«Blant annet kan vi avsløre at Verksmann Selvvask kommer til å bli samarbeidspartner til Elverum Håndballs Bursdagsklubb som lanseres lenger fram i vår» forteller Bjørkman.

Verksmann Selvvask går inn som Bronsepartner til Elverum Håndball og vi ser veldig fram til samarbeidet. Velkommen til familien!

#sammenforelverum på sitt beste

Se mer om Verksmann Bilvask her