Elverumsidretten vs. Korona – dette er Strandbygda IL – Elverum

Elverumsidretten vs. Korona – dette er Strandbygda IL

Elverum har mange idrettsklubber. Nå står klubbene sammen og kjemper mot Korona-viruset i en felles kampanje – Elverumsidretten vs. Korona. På EHH.no kommer vi til å presentere klubbene som kjemper #sammenforelverum. Neste klubb ut er Strandbygda IL – ski.

Leder i Strandbygda IL, Lene Faraasen, har dette å fortelle om SIL:

«Strandbygda IL ble stiftet 31.12.1917. Strandbygda ski har ca. 500 medlemmer og har gjennom sesongen tilbud til barn og unge fra det året de begynner på skolen og livet ut. Klubben har mange, gode og kompetente trenere og vi har engasjerte voksne.»

«Vi arrangerer fra tidlige på høsten og helt frem til sesongavslutning, treninger, samlinger, miljøsamlinger, sosiale møtepunkt for både utøvere, trenere og dugnadsgrupper og vi samarbeider godt med andre lag og foreninger.»

Nederst i denne artikkelen ser du hvordan du kan støtte Strandbygda IL – ski i kampen mellom Elverumsidretten og «Korona HK».

Faraasen fortsetter:

«Strandbygda arrangerer 8 – 10 KARUSELLRENN årlig der antall startende normalt ligger på rundt 130 stk. Ved siden av renn i klassisk og fristil har vi også innførte langrennscross som en av øvelsene. Flere av våre løpere deltar KONKURRANSER utenfor klubbens karusellrenn (kretsrenn, landsrenn, hovedlandsrenn, Norges Cup, NM etc). Strandbygda ski eier og drifter skianlegget på Søbakken med lysløype, skilekanlegg, langrennscross treningsanlegg for skiskyting og tilliggende tur og treningsløyper på Løvbergsmoen og Strandmoen. SIL preparerer ca 25 km tur- og treningsløyper i egen regi. I tillegg kjøres turløypa på ca 20 km om Ørtjern i samarbeid med Elverum Turforening.»

«Alle som vil kan delta på klubbens treninger, det er helt frivillig om man ønsker å være medlem eller ikke – alle skal med!»

I Strandbygda IL setter vi utøveren i sentrum. Vi tar for oss både breddeidrett og toppidrett. Vi har fokus på ett livslangt idrettsliv fremover kortsiktige resultatfokus og vi har det GØY!

Lene Faraasen, leder i Strandbygda IL – SKI

Mer info om SIL – SKI:

«Hos oss behøver du ikke å være medlem for å delta på karusellrenn eller på trening. Du kan bli med å kan gjerne bli med på trening og se om dette er noe for deg og ditt barn. Om du trives i klubben vår håper vi at du melder deg inn. Medlemskontingenten er svært lav og vi har ingen treningsavgift.»

«Meld deg inn i gruppa STRANDBYGDA SKI på Facebook – her gis alt av informasjon om både stort og smått. I tillegg har vi en nettside http://www.strandbygda.no/ , her får du mer utfyllende informasjon om klubben, aktiviteter, treningsplaner, skirenn, organisasjonsinformasjon, resultater med mer. Siden oppdateres kontinuerlig.»

Slik støtter du Strandbygda IL – SKI:

  • Gå inn på Vipps og søk opp nummer 576679 eller skriv «Elverum Håndball Diverse»
  • Kjøp så mange billetter du vil (100 kr per billett)
  • Skriv i kommentarfeltet «Strandbygda IL» – på denne måten støtter du SIL med 50% av summen du har kjøpt billetter for
  • Betal og gled deg til kampen mellom Elverumsidretten og Korona!
  • Fortell dine venner om rekordforsøket, og spre budskapet til alle du kjenner! For eksempel ved å dele denne saken i sosiale medier