Oppsummering Trysil dag 1 – Elverum

Oppsummering Trysil dag 1

Elverum håndball er denne helgen på Radisson Blu Resort Trysil for å gjennomføre en tung treningsleir. Her er oppsummering av dag 1.

Dagen startet med håndball i Terningen Arena før avreise til Trysil. Der ventet et godt måltid før spillerne gjorde seg klare for dagens tyngste økt: 26 kilometer på sykkel, hvorav 7,5 kilometer var opp en 10% bratt bakke. Spillerne gjennomførte på en god måte, og først opp bakken var Simen Holand Pettersen og Endre Langaas. Fra toppen bar det bratt nedover fantastiske «Magic Moose», der blant annet Jesper Gulliksen briljerte på sykkelen.

Dagen ble avsluttet med taco-buffet og målsetningsmøte. Spillerne var tydelige, ærlige og enige om hva som skal til for å prestere på topp nivå gjennom hele sesongen – en sesong som starter allerede 30. august.

Børge Lund oppsummerer dag 1 slik:
«Bra dag. Vi hadde en fin sykkeløkt i nydelige omgivelser her i Trysil. Ellers fikk vi mye bra ut av møtet på kvelden, et produktivt og godt møte.»

Sykkelturen var en grei påminnelse om at veien mot toppen er hard og lang.

Børge Lund, hovedtrener Elverum Håndball

Dag 2 – lørdag, starter 06:45 for spillerne, som skal gjennom tre økter i løpet av dagen.