Informasjon om billetter til treningskamper – Elverum

Informasjon om billetter til treningskamper

I perioden fremover skal Elverum Håndball spille flere treningskamper på hjemmebane i Terningen Arena. Her får du viktig billettinformasjon.

Grunnet Korona-situasjonen er det ikke lov til å ha flere enn 200 tilskuere på kampene fremover. 10. august kommer det muligens nye regler, og vi håper at tallet økes. Grunnet disse restriksjonene har klubben vært nødt til å «tenke utenfor boksen» – noe som har vært krevende.

Markedssjef Kalle Bjørkman kommenterer:
«Det har vært en vanskelig prosess, fordi vi ønsker at alle som vil på kamp skal få komme på kamp. Når situasjonen er som den er håper vi at vi likevel har funnet frem en mest mulig rettferdig løsning.»

SLIK ER LØSNINGEN:
Alle som har personlig sesongkort eller VIP-kort for sesongen 20/21 vil få vite om billettsalget til treningskampene først. Disse personene får to timer på seg til å sikre seg billett. Alle disse får 60% rabatt på billetten. To timer etter at disse personene har fått tilbudet, vil billettene ha ordinær pris, og offentliggjøres til alle.

MERK:
Man har kun anledning til å kjøpe én billett, og den må kjøpes via appen. Dette for å sikre at vi har 100% kontroll på hvem som er på arenaen under arrangementet. Dette er bestemt fra nasjonalt hold for å sikre eventuell smittesporing. Det vil derfor ikke være mulig å kjøpe papir/pdf-billetter på håndballkontoret eller i hallen på kampdag.

MERK OGSÅ:
Arrangementsteam, lag, dommere etc inngår ikke i de 200. Vi har med andre ord lov til å ha 200 tilskuere + arrangementsteam, lag, dommere etc.

SLIK LASTER DU NED EH-APPEN:
Gå inn på AppStore eller GooglePlay på din smart-telefon og søk etter «Elverum Håndball». Last deretter ned appen og opprett en egen bruker. Viola! Nå kan du kjøpe billett, lese nyheter og se terminliste mm.