Gutta var i skuddet på torsdag! – Elverum

Gutta var i skuddet på torsdag!

Mer enn bare trening når Elverum forbereder sesongen!

Onsdag måtte gutta belage seg på en litt annerledes dag, med mye venting og ukomfortable situasjoner, men hva gjør man ikke for å fremstå på best mulig vis når klubben trommer sammen til en heldags fotoshoot i ELVIS-hallen?

Tidlig torsdag morgen var flere av gutta allerede igang med sine fotooppdrag for våre samarbeidspartnere og egne kanaler. Ikledd sine nye drakter har gutta vært både høyt og lavt, og det sto ikke på kreativiteten fra verken fotografer eller spillere når de beste bildene skulle sikres for Tinder og andre passende kanaler for årets tropp.

Bak kameraet denne gangen var Truls Bergh Herjuaune, Magnus Stenseth, Mads Fredriksen, Kalle Bjørkman og en av våre nyeste samarbeidspartnere Fotograf Lars Martin Bøe. Alt fra helfoto, reklamefoto, actionfoto, GIFs, lagbilder, storyes, «behind the scenes» og mye mer står på planen på en slik dag, men gutta vet å ta tiden i bruk.

Dominik Mathé var en av de ferske på fotoshooten under førsesongen, og brukte tiden mellom slagene til å pugge norske gloser i samarbeid med den karismatiske målvakten Emil Kheri Imsgard.

Det ble også tid til ballspill og lagbygging, mens andre var i full sving foran kamera.

Nå skal fotografene hjem og legge siste hånd på verket før også du får se Elverumsgutta i en ny look for sesongen!

Her får du en sniktitt fra dagens fotoshoot: