Fries forlenger til 2024(!) – Elverum

Fries forlenger til 2024(!)

Midt i Covid-19 kaoset som brer seg ut over en heø verden, jobbes det hardt med å sikre håndball til folket også i framtida.

Langsiktige mål og optimisme må til for å stå oppreist i andre enden av en krise. Derfor jobber Elverum Håndball hver eneste dag med å være langt framme og på et høyt nivå!

Når det jobbes kommer det resultater og gladnyheterselv i krevende tider, og dagens gladmelding kommer fra A-laget. Vi kan i kveld meddele at Elverumskeeper Thorsten Fries trives så godt i håndballbyen at han nå har signert en kontrakt fram til 2024 med Elverum Håndball!

Thorsten har lagt bak seg sin første sesong i svart og hvitt og det har tydeligvis gitt mersmak for den tidligere Sønderjyske-målvakten.

Fries

Det var stjerner å se i øye til Fries etter første oppgjør i Håkons Hall mot PSG forrige sesong, og det er liten tvil om at den fiskeglade dansken har funnet seg til rette både på og utenfor banen.

I sitt siste oppgjør i oppkjøringen inn mot søndagens sesongstart briljerte Fries med en redningsprosent på nærmere 55% mot Nærbø, i følge han selv har han aldri tidligere hatt så mye som 25 redninger i en kamp!

I fjorårets Champions League hadde Fries over 31 i redningsprosent. Det satte han i en god posisjon i verdens gjeveste klubbturnering, og foran stjerner som Paris Saint Germain-keeper Vincent Gerrard.

Fries er en ivrig fisker og i Danmark fisket han ofte på kampedag før kampen, det er litt mer krevende i en Østerdalsby der minusgradene kommer tidlig og det er langt mellom åpne vann store deler av sesongen, men kanskje er den lange kontrakten til 2024 så framtidsrettet at vi må se om ikke vi kan finne en åpen dam for den danske sisteskansen fremover😊

Vi gleder oss til å se enda færre baller i mål, og nye drømmeredninger fra den alltid smilende dansken de kommende sesongene!