Langaas forlenger med Elverum – Elverum

Langaas forlenger med Elverum

Langaas #2023

Elverum Håndball og Endre Langaas kan i dag meddele at de er enige om forlengelse av kontrakten fram til 2023!

Langaas kom til Elverum i tospann sammen med Alexander Westby foran 2018/2019 sesongen, siden har trønderen som har spilt i Nidelv, Strindheim og Bodø herjet på streken for de hvitkledde fra Østerdalen.

Endre Langaas har blitt bedre og bedre og skaper enorme rom for sine medspillere, så langt denne sesongen har kraftpluggen på streken vist en enorm scoringsvilje og har neppe planer om å ta det rolig.

Endre Langaas, først og fremst: Gratulerer med ny kontrakt!

-Takk, for det!

Du begynner jo å bli en av ringrevene i Elverumstroppen og har nå bestemt deg for å forlenge med 2 år i svart og hvitt. Hva ligger bak det valget?

-Jeg vil spille i en klubb som kjemper om titler og som får møte de beste ute i Europa. I Elverum får man begge deler. Både jeg og min familien trives bra her, så da var valget enkelt!

Du har gjort en meget god figur så langt denne sesongen, er du i ditt livs form nå, eller kan vi forvente enda mer av Endre Langaas fremover?

-Vanskelig å si om jeg er i mitt livs form. Men denne sesongen har vel så langt vært den beste sesongen for min egen del i Elverumstrøya. Men jeg har fortsatt noe å gå på. Så det er bare å vente å se!

Elverum har etablert seg som en av de store i Europa nå, og har år etter år gjort rent bord i det norske sluttspillet, samt dratt med seg flere titler fra både NM og serie. Har Elverumseventyret blitt det du så for deg når du signerte for klubben for noen år tilbake?

-Ja, på noen områder har det blitt som jeg så for meg. Jeg forventet å kjempe og titler når jeg kom hit. Det som har overrasket meg mest er interessen rundt klubben. Jeg visste at Elverum var en håndballby, med de beste supporterne. Men det overrasket meg hvor mye de og andre brenner for klubben. De er en stor faktor til at Elverum har gjort store framskritt de siste årene. Så det er alltid en fornøyelse å spille i Terningen foran Norges beste publikum, og etter kampen slå av en prat med den fantastiske dugnadsgjengen som er i denne klubben. De gjør en fantastisk jobb!!

Sist men ikke minst. Hva er den store drømmen din i karrieren som håndballspiller?

-Å spille mot PSG i Håkons hall var en drøm. Alt var perfekt, utenom resultatet. Så jeg kan vell si at en drøm jeg har er å vinne mot en stormakt ute i Europa med de samme rammene som var der da!

Sportslig leder Nils Kristian Myhre er full av lovord om signeringen:

-Vi er veldig glade over at Endre velger å skrive ny 2-årskontrakt med Elverum Håndball. Han står for alle de verdier og holdninger vi ønsker at våre spillere skal ha. Er profesjonell i alt han gjør og med stor vinnervilje.

Dermed er det bare å sende gratulasjoner til klubben og Endre. Vi gleder oss til flere år på lag i svart og hvitt!