Årets julegave for framtidens stjerner? – Elverum

Årets julegave for framtidens stjerner?

Det har vært et spesielt år for oss alle. Vi som klubb har vært opptatt av å opprettholde aktiviteten for barn og unge, og har i samråd med lokale myndigheter kjørt treninger og kamper så langt det lar seg gjøre- uten å tråkke over grenser vi ikke kan stå inne for.

Nå tilbyr vi strålende aktiviteter og opplevelser for barn og unge fra hele landet. 

I vinterferien har vi Scandic Elgstua Wintercamp; en begivenhetsrik helg der vi har booket hele hotellet, og lager rammer rundt håndballskolen som garantert vil bli husket:) Du får selvfølgelig møtt elitegutta, i økter de kjører, på frokost, middager mm. Vi tror dette blir et supert event.

Til sommeren inviterer vi for 7 gang til vår sommerskole; Umbro supersommer. Her kommer barn og unge fra hele landet til oss fra mandag til fredag uken etter skoleslutt. Full rulle med masse nye venner, morsomme aktiviteter på kveldene og økter med heltene; elitegutta våre:)

Så langt har påmeldingen vært eventyrlig- 200 påmeldt i løpet av kort tid! 

Og vi har plass til flere! 

Sjekk ehh.no for mer info om begge skolene.

PS: Vi kan aldri være sikre på å få arrangert, og vil hele tiden forholde oss til gjeldene regler og retningslinjer. I påmeldingen finner du datoer for når det blir bestemt at vi arrangerer, og du blir ikke trukket før det er besluttet at det blir skole.

Håper å se deg på en av våre skoler!