Toppkamp og julestri! – Elverum

Toppkamp og julestri!

Når nettene blir lange, og kulda setter inn, skal Elverum og Arendal avgjøre hvem som vinn!

Kampen om tabelltoppen pågår for fullt, og med en drøyt halvspilt seriesesong er det klart for en av de store oppgjørene, rivaloppgjøret Elverum – ØIF Arendal.

Det har vært en spesiel høst, men Elverum har på tradisjonelt vis spilt storkamp etter storkamp mot europeisk motstand. Tirsdag skal de svart og hvite bryne seg mot en kjent rival, når ØIF Arendal gjester Terningen Arena.

Det tikker mot jul, og årets siste serieoppgjør venter for Elverum. En hel håndballby har stått opp for laget i tykt og tynt i vanskelige tider nok engang. Hjemmekampene har kommet på løpende bånd nå i julestria og vi vet allerede at kampen om Kongepokalen skal stå i romjula, når vi møter Nærbø i Cupfinale på Hamar.

Vi skal ikke snakke så mye om det spesielle året vi er inne i, det er spesielt på så mange måter. Men er det en ting vi vil dra fram, nå som jula nærmer seg så er det hvor utrolig glade vi er for å ha håndballfamilien rundt oss når hverdagene er annerledes.

Det blir mye snakk om poeng og de gutta som står på banen i 60 minutter, og det skal vi ikke slutte med. Det er jo de gutta der ute, som blør for drakta som holder oss sammen. Det er det som gjør at vi engasjerer oss og det som gjør håndballbyen til det den er, en del av laget!

Når ØIF Arendal kommer på besøk på tirsdag er det for å møte OSS! Laget vårt består av noen av verdens beste ving-spillere, men de er ikke i verdenstoppen alene. På laget har de også verdens beste dugnadsgjeng, verdens beste publikum, verdens beste støtteapparat og verdens beste samarbeidspartnere for å nevne noen av de viktige faktorene for at vi er i toppen av tabellen.

Børge Lund er ikke i tvil, det finnes knapt et bedre publikum enn det Elverum har i ryggen i tykt og tynt. De skremmer motstanderne uavhengig av om det er 20 eller 2000 på tribunene, det er lidenskap i alle ledd!

Vi er glade for at vi får feire førjulstida sammen med håndballfamilien vår!

#sammenforelverum skal vi kjempe om tabelltoppen!

Det er VI som er håndballbyen!

La ØIF Arendal komme!

/Magnus Stenseth