Schønningsen til Bundesligaen – Elverum

Schønningsen til Bundesligaen

Simen Schønningsen kom til Elverum fra danske Ribe-Esbjerg før denne sesongen og skrev en kontrakt til ett år til å begynne med. Nå er det klart at Schønningsen drar videre etter sesongen.

Høyrebackens nye destinasjon er Bundesligaen og tyske Bergischer. Dermed ser det ut til at Schønningsen blir ligakollega med tidligere Elverumsspillere som Magnus Gullerud, Petter Øverby, Kevin Gulliksen, Magnus Fredriksen.

Schønningsen var blant gutta som var med på det berømte «nødlandslaget» i januar og har fått prege både norsk liga og Champions League med sine herlige finter og ikke minst et ellevilt skuddreportoar.

Etter 9 kamper i Champions League kan Schønningsen skilte med 15 mål i den gjeveste turneringen, så skal vi ikke glemme at han spiller i samme posisjon som Elverum toppscorer Dominik Mathé. De to har delt godt på tiden og gjort sin del av jobben for å ta Elverum fremover.

Vi ønsker Simen lykke til i Bergischer etter sesongen, men først venter mange viktige kamper i svart og hvitt!