Takk! – Elverum
EHF Champions League. Elverum - Kiel i Håkons Hall, Lillehammer.

Takk!

En hilsen fra daglig leder Mads Fredriksen

Det er fredag 18. februar og pulsen har roet seg ned etter en festaften i Håkons Hall på Lillehammer. Over 8500 mennesker så Elverum Håndball være centimetere fra å ta poeng mot selveste THW Kiel.

Arrangementet ble en suksess, selv om vi gjerne skulle hatt med oss ett poeng hjem til Elverum. Jeg ønsker å bruke dette innlegget til å takke alle som bidro til at dette ble en fantastisk opplevelse.

Frivillige
Uten frivillige krefter er det ikke mulig å arrangere en håndballkamp. Og en håndballkamp i Håkons Hall krever veldig mange frivillige. Våre egne frivillige i Elverum Håndball har lagt ned utrolig mange timer – helt fra november i 2021. Det har vært mye usikkerhet på grunn av pandemien, men jeg synes våre frivillige har hatt en fantastisk «geist» og vilje til å få dette til.

I tillegg til våre egne, har også LFH09 og LIK bidratt med mange frivillige før og under arrangementet. Dette setter vi veldig pris på. Samarbeid skaper resultater – og kampen i går er et synlig resultat på hva vi sammen har fått til.

En funfact: Fra tirsdag denne uken, og helt frem til i dag klokken 15:00 har det blitt jobbet 2310 timer dugnad i forbindelse med Elverum-THW Kiel! Det er helt spinnvilt! Tusen, tusen takk til alle sammen!

Publikum
To uker etter gjenåpningen av samfunnet samlet vi over 8500 tilskuere. Det er kult! Over 2500 barn fra 73 ulike lag og klubber fikk se sine helter på banen. Våre tilskuere kom fra hele Norge – på en torsdag! Vi er utrolig takknemlige for at så mange tok turen og skapte en elektrisk stemning i Håkons Hall!

Ny funfact: På de siste 5 sesongene har 18 kamper i EHF Champions League hatt mer enn 8500 tilskuere. Alle Elverums kamper i Håkons Hall er selvfølgelig på den listen. Den mest besøkte kampen de siste 5 sesongene er Elverum – PSG i september 2019 (12377 tilskuere)

Samarbeidspartnere
Sponsorer, Lillehammer Olympiapark, Paa Bordet og NHF region Innlandet har virkelig jobbet hardt for å promotere denne kampen. Vi har fått masse hjelp og støtte gjennom deres kanaler, noe vi setter veldig pris på. Dere hjalp oss til å skape enda en fest på Lillehammer. Flere partnere har også jobbet natt og dag for å få ferdig reklamemateriell, digitale produkter, billettsystem, transport etc. Joker Lyd, Lys og Scene var ansvarlige for showet i Håkons Hall. Med Marius Iversen og hans mannskap ble det minneverdig. Stor takk også til artistene som bidro til å skape magi denne torsdagskvelden. Og lykke til i MGP-finalen, Frode Vassel. Vi stemmer en ekstra gang på deg på lørdagens finale!

Lagene
Hovedretten var selvfølgelig kampen mellom underdogen Elverum og favoritten Kiel. Det ble en fantastisk spennende kamp, som til slutt endte med jubel for våre tyske gjester. Takk til begge lag for en fantastisk håndballkamp – det var tydelig at dere har savnet å spille foran mange tusen tilskuere.

Administrasjon og styre
Vi som jobber i Elverum Håndball er litt gale. En god venn av meg kaller oss for «kontrollert sinnssyke». Det er fantastisk å jobbe sammen med så offensive mennesker som alltid legger ned den ekstra innsatsen for å nå våre hårete mål. Vi har i tillegg et styre som gir oss tillit og støtte på veien mot målene, noe som motiverer oss i hverdagen.

Nå skal vi tilbake til «normalen» – og fylle Terningen Arena kamp etter kamp resten av denne sesongen. Vi gleder oss til hjemmekamp mot Bækkelaget søndag, og jeg håper vi kan skape nye opplevelser allerede da!

Nok en gang – tusen takk til alle som bidro til en fantastisk festdag på Lillehammer. Vi ses i Terningen Arena!

Med sportslig hilsen
Mads Fredriksen
Daglig leder i Elverum Håndball