Kalle Björkman om gruppe B – Elverum

Kalle Björkman om gruppe B

Markedssjef Kalle Bjørkman er som vanlig, i fyr og flamme når Elverum media ringer for å høre hva svensken tenker om gruppe B.

Gruppe B virker veldig tøff Kalle, hva tenker du om lagene vi kommer til å møte neste sesong?

Sett fra et markedsperspektiv, så har vi aldri fått en gruppe som har vært mer magisk enn hva denne gruppen er. Vi får nummer 1,2 og 3 fra fjorårets final4 samt Aalborg som var med i finalen året før det. Vi får spillere som Eric Johansson, Alexandre Blonz, Harald Reinkind, Dika Mem, Sander Sagosen, Mikkel Hansen, Niklas Landin, Alex Dushebavev og Aaron Palmarsson som våre gjester, de største håndballen har. Det å kunne gi disse kampene til det norske håndballfolk blir en fantastisk opplevelse og fantastiske muligheter for klubben og vokse videre. Vi har møtt disse lagene tidligere,men ikke fått så mange av de samme sesong før. Det blir utrolig kult!

Hva kan denne gruppen gi oss?

I denne gruppen er det ingen små klubber, så for oss som organisasjon og klubb blir jo dette bare kjempe fett og å virkelig en utfordring å skape gode oppleveser for våre supportere, det norske håndball miljøet. Sportslig sett skal noen andre få svare, men jeg må få si at dette er mega heftig. Når du får de aller største klubbene på rekke og rad er det jo bare mega heftig. I tillegg er det gode muligheter for borteturer slik som Taigan ønsket seg.

Blir det ny tur til Håkons hall eller en annen stor arena tror du?

Vi må jo selvsagt se på muligheten for det, den jobben gjøres kontinuerlig, og kanskje det er på tide at vi forsøker å slå vår egen publikumsrekord igjen?