Onsdag møtes vi til den klassiske premieretreningen – Elverum

Onsdag møtes vi til den klassiske premieretreningen

For mange er juli ferietider, sommer, sol og bad. Det er is, sene sommerkvelder og grilling. For de med hjertet i Elverum Håndball er det også den klassiske premietreningen hvor vi hilser ledere, gamle og nye spillere velkommen til ny sesong.

Elverum Håndballs premieretreninger er klassiske med masse folk på tribunen, Taigan som skaper stemning på tribunen og etterpå sosialt med supportere og spillere sammen.

Premieretreningen er et symbol for hva klubben skal stå og være kjent for. Samhold, tilhørighet og god kultur hvor alle føler seg velkommen.

Jeg husker selv som ny spiller i Elverum hvor mye det betydde å bli tatt imot av så mange som kom og så oss trene når vi startet opp sesongen.

Jeg husker også at det ikke bare betydde mye for oss spillere, men også motsatt veg for de som er klubbens DNA, våre supportere som følger laget i hver hall vi spiller i, på treninger og hyggelige prat på butikker og kafeer rundt om i byen.

Onsdag er det tid for årets klassiker når Børge sammen med øvrige lederteamet igjen hilser spillere og supportere velkommen til ny sesong.

Vi har flere spennende nye spillere som skal tas imot og mange mener at den kommende sesongen blir den mest spennende på veldig lenge.

Aldri tidligere har det vært så stor satsning i norsk klubbhåndball på herresiden, Arendal, Drammen, Kolstad, Runar og Nærbø blir sterkere for hver sesong og både på Sørlandet og i Trøndelag prater de om satsninger de aldri tidligere har vært i nærheten av.

I Elverum fortsetter vi på den reise vi har vært på i snart 20 år fra 2.divisjon med Stig Rasch og Sjur Tollefsen hjem fra Tyskland, vi to opprykk og Eliteserie 2005.

Bergetiden hvor klubben etablerte seg som topplag, sek strake gull med Aplegren og nå The Triple med Børge & Co.

16:00 i Elverumshallen starter treningen og da bygger vi videre på samhold – kultur og stolthet siden 1946.

Elverum Håndball – HC PPD Zagreb, Terningen Arena, Champions League

Vi gleder oss til å møte alle fantastiske supportere som sammen hilser laget velkommen

Markedsansvarlig Elverum Håndball, Kalle Bjørkman