Når drømmer blir virkelighet! – Elverum

Når drømmer blir virkelighet!

Elverum mot Barcelona i Håkons Hall smak litt på den!

For over 10 år siden var bare det å kunne få spille mot et lag fra et annet land i en europeisk turnering en stor drøm. Der vi dro på lange turer til Sibir og haller som i beste fall var i en standard som kunne minne om en litt oppgradert Rolfshall. 

Det var kanskje å ta litt hardt i, men at det var så som så med standarden er det liten tvil om. Men det stoppet oss ikke, vi dro med smil om munnen klare for å erobre Europa og måle styrke mot lag utenfor egne landegrenser.

Den gang kunne vi knapt drømme om å være der vi er i dag. På 10 år har vi gått fra å få lov til å møte lag i Europa til å møte de aller beste i verden 8 sesonger på rad!


Barcelona er ingen hvem som helst i dette selskapet, tidenes mestvinnende i EHF Champions League med intet mindre enn 10 finaleseiere!

Disse karene lever av å spille kamper som det vi skal få oppleve i Håkons Hall nå, men det kan vi jammen si om våre egne gutter i svart og hvitt også.

For Elverum har gått fra å være en klubb som slet med økonomien og var på randen til konkurs, til å bli en klubb hele Norge ønsker å lære av.

Vi har bygget stein for stein, turt å drømme og nå får vi smake på karamellen. Når vi nå ønsker Barcelona velkommen til Håkons Hall har drømmene gått i oppfyllelse!

God kamp!