Dette skjer på kamp i høst! – Elverum

Dette skjer på kamp i høst!

Ute har det virkelig blitt høst, med både regnvær og sur vind. Da er det jo virkelig bra for oss alle at håndball spilles innendørs! Billettene til alle høstens kamper er lagt ut til salg, så her er det bare å sikre seg en plass med en eneste gang. Til flere av høstens kamper har vi spennende konsepter og underholdnings elementer vi ønsker å dele med dere!

Onsdag 30.11. Elverum – Kielce kl. 18.45, JULEKAMPEN 2022

Tradisjonen tro samler Elverum Håndball inn gaver som Frelsesarmeen deler ut. Det blir underholdning i FanZone og i pausen i tråd med juletema. Kine Evensen kommer deler med oss sin nydelige stemme både i FanZone før kamp og i pausen, og i Fanzone vil du få både gløgg og pepperkaker! Les mer om julekampen >her!<

Onsdag 14.12 Elverum – Pick Szeged kl. 18.45

Siste Champions League kamp for kalenderåret 2022 er mot Pick Szeged hvor Alexandre Blonz og Kent Robin Tønnesen spiller. Tidligere oppgjør mot dette ungarske laget har vært jevne, så her er det bare å ta turen!

Lørdag 17.12 Elverum – Runar kl.18.15

Fjerde søndag i advent møter vi Runar som per nå ligger foran Elverum på tabellen. Laget fra Sandefjord har hevdet seg i øvre sjiktet av tabellen de siste årene, så poeng mot Runar kommer virkelig godt med i jakten på tabelltopp.

Onsdag 21.12 Elverum – Nærbø kl. 18.00 FRIVILLIGHETENS KAMP 2022

I siste kampen før både juleferie og landslagspause møter vi Nærbø som vi alt har møtt to ganger denne sesongen. Vi hadde ikke vært den klubben vi er i dag om det ikke hadde vært for våre frivillige, og det tror vi gjelder alle klubber. Derfor ønsker vi å hedre både våre egne, og deres frivillige.  Programmet i FanZone denne dagen er ikke helt spikra enda, men vi jobber med flere gode intervjuobjekter som kan hjelpe oss med å hylle frivilligheten. I løpet av uken vil vi åpne for at man kan melde inn frivillige fra sin klubb, organisasjon, eller hvor som helst til, som vil få invitasjon til kampen.