Endelig kunne supporterkvelden arrangeres igjen – Elverum

Endelig kunne supporterkvelden arrangeres igjen

Tirsdag kveld var drøyt 200 Elverumssupportere samlet på Central Scene. Her fikk de muligheten til å stille spørsmål til hovedtrener Børge Lund og sportslig leder Nils Kristian Myhre, og denne muligheten lot de fremmøtte ikke gå til spille. Dette ble også en mulighet for mange å bli godt kjent med Børge Lund som kom til klubben ikke lenge før landet ble nedstengt og publikumstallet på kamper fikk restriksjoner vi håper vi aldri ser igjen.

Etter en sesong hvor resultatet ikke har alltid vært som man gjerne hadde sett for seg etter den historiske trippelen sist sesong ble duoen på scenen utfordret på spørsmål om bruk av spillere, hvordan sesongen har vært så langt, og ikke minst hvordan blir spillerstallen neste sesong. Et spørsmål mange kanskje har lurt på er hva som skjedde i situasjonen der Andreas Haugseng plutselig ble klar for Nærbø igjen, noe både Nils Kristian og Børge svarte godt på. Situasjonen med Stig-Tore Moen Nilsen ble naturligvis også snakket om.

Hvordan spillerstallen blir seende ut neste sesong ga de litt mer svar på da det flere signeringer og resigneringer ble meldt fra scenen. Dette kan du lese mer om her!

Kvelden ble avsluttet med Nederland – Norge på storskjerm, en ren gruppefinale etter at begge lag tidligere har vunnet sine første to kamper denne sesongen.