Invasjon Lørenskog! – Elverum

Invasjon Lørenskog!

Etter tapet i første kvartfinale mot Fjellhammer på torsdag har alt fokus vært på den potensielt avgjørende bortekampen i Lørenskog. Ettersom kvartfinalen i sluttspillet spilles best av tre må onsdagens kamp vinnes av våre gutter om man fortsatt skal ha muligheten til avansement.

Den hvite veggen. Foto Magnus Stenseth

Selv om kampen spilles på bortebane, vil våre to supportergjenger, samt mange flere ta turen og støtte guttene! Vi oppfordrer naturligvis alle til å stille i hvitt, og kan man kjøpe i vår nettshop før tirsdag klokken 12, for så å hente på kontoret onsdag formiddag!

Taigan. Foto; Magnus Stenseth

Vi er utrolig imponert over den støtten våre supportere har vist etter tapet, hvor de blir med på reisen til Lørenskog, fyller bortefeltet og flere av de andre feltene for å vi

Kampen er nå utsolgt, men har man billett til kampen og ikke helt har bestemt seg for hvordan man skal komme seg til hallen, så kan man melde seg på buss med Taigan her.

Da det blir fult i hallen, har Fjellhammer bedt oss videreformidle oppfordringen om å møte opp tidlig til kamp, gjerne mer enn en time før.


Sammen farger vi Lørenskoghallen hvit, og står sammen for Elverum!