Webteamet tipper semifinalene – Elverum

Webteamet tipper semifinalene

Etter en enorm god tipping av Web-teamet i Elverum håndball, så kan vi må selvsikkerhet gjette på semifinalene også. Runar, Nærbø, Kolstad og Elverum tok seg videre i kvartfinalen, og nå er det kampen om finaleplassene som står for tur. Kolstad har hjemmebanefordel mot Runar, mens Elverum har samme fordel mot formlaget Nærbø.

Kolstad-Runar.

Her er Kolstad store favoritter til å ta seg videre. Trønderne vant 2-0 i kvartfinalen mot Halden, men den siste av kampene var det spenning helt inn. Runar hadde to komfortable seire mot Krs i sine kamper. Tidligere i år har Kolstad hatt et meget godt tak på Runar, og derfor tror vi også at Kolstad vinner 3-0 i kamper. Lagene har spilt mot hverandre tidligere med storseire til trønderne. Her er vi sikre på at Kolstad tar seg videre til semifinale om de holder seg skadefrie og klarer å holde fokuset på sitt eget lag og sin egen semifinale.

Vårt tips: Kolstad

Elverum-Nærbø

Nærbø er og har vært, et lag Elverum tradisjonelt sett har slitt mer med enn mange andre lag i ligaen. De siste sesongene har Elverum vunnet de fleste kampene mot laget som nå trenes av Fredrik Ruud. Men den formen som vestlendingene er i nå om dagen er helt enorm, så dette kommer til å bli jevne kamper helt til ett av lagene står igjen som vinnere. Nærbø har også viktige europacupkamper som kan være med å bikke det i Elverums favør, men vi får se om det blir noe #ruudeffekt når de er helt nødt til å vinne en kamp i Terningen Arena. Endre Langaas er ute, noe som også er et stort savn for Elverum. Vi tror dette blir jevnt, men at Elverum har nok kvalitet til å bikke det i sin favør.

Vårt tips: Elverum.

Elverum spiller sin første semifinale førstkommende lørdag, kjøp billetter her!